Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak moc vadí konzumace cukru při posilování?

Od: haverd odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli škodí velká konzumace cukru při posilování. Ptám se protože mám strašný zlozvyk sníst při posilování obrovské množství sladkostí. (jsme schopný během dvou hodinového posilování sníst klidně balíček haribo bonbonků a tabulku čokolády) Zajímalo by mě jestli to neškodí mým posilovacím výsledkům. Jestli jde jen o to že bych tím přibíral na váze tak to my rozhodně nevadí jsem totiž strašné vyžle.:) Předem děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

0x

haverd, tak tohle jsem schopná sníst během 20 minut a bez posilování *smich*. Omlouvám se ,vím není to rada, jen jsem neodolala...

Ale on přijde určitě i nějaký odborník.Kar.

haverd
hodnocení

tak jsem rád že nejsem aspoň sám *smich*

elbarto*
hodnocení

0x

Teoreticky by to vadit nemělo. Tělo totiž nejdřív při jakémkoliv cvičení spálí cukry a až potom tuky tzn. že byste měl vydržet posilovat déle, ale nejlepší při posilování a sportu obecně je v průběhu sportování sníst třeba banán nebo pár tabletek hroznového cukru.

Ale každý metabolismus je trochu jiný a tyto věci jsou strašně individuální

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]