Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoký tlak

Od: al odpovědí: 2 změna:
Proč mi po silovém i lehkém tréninku v posilovně ještě večer neklesne tlak, klidně po cvičení 6 až 8 hodin mám stále vysoký tlak a nemůžu usnout jinak s tlakem problémy nemám? Žádné stimulanty neberu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

0x

Buď se tolik nesledujte...(já vážně nevím, jaký mám po tréninku tlak a nikdy mne to nezajímalo).

Nebo navštivte odborného lékaře, když Vás to nějak obtěžuje, nebo se necítíte dobře.

al
hodnocení

To jsem byl doktorky doktorka mi řekla že neví proč je to zřejmě tím cvičení To vím taky.. když necvičím v klidový den tlaky normální pouze po cvičení což je normální ale dlouho ještě večer mi nemůže klesnout mám ho i víc než přes 150.. a dělá mi problém usnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]