Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak říct rodičům že chci skončit s fotbalem

Od: maty odpovědí: 8 změna:
Ahoj je mi 12 let a hraju za jeden vesnický klub. Problém ale je že fotbal mě už nebaví a navíc je mi nepříjemné jezdit na zápasy a tréninky. Nejsem moc oblíbený takže když něco pokazím hned jsou na mě všichni naštvaní. Když jedu na zápas tak mám strašnou trému a bojím se že mi zase trenér nadá že jsem něco udělal špatně. Budu rád za každou radu děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Mami,tati, mně už fotbal nebaví a chtěl bych skončit.
marak

A táta: a co bys chtěl dělat chlapečku?

hodnocení

7x
Prostě na rovinu řekni že tě to nebaví že ti to nejde a že už tam chodit nechceš
Ja bych to řek i trenérovi

tak
hodnocení

1x

Co to napřed říci trenérovi, že tě fotbal už nebaví a jestli by teda nebylo lepší, aby si skončil. Třeba ti to doporučí, že jim chybět nebudeš. Potom to říct rodičům, probrat to s nimi, no jak si to tady napsal a že i trenér by nebyl proti, aby si skončil. Nemá cenu dělat něco, když máš z toho trému a ani ti to moc nejde.

p23®
hodnocení

1x

Popovídej si s rodiči. Řekni jim, co ti na fotbale vadí. Škola je povinnost, ale fotbal a kroužky by měly být pro radost. Musíš se naučit komunikovat, tak začni s rodiči. Určitě tě pochopí a vyjdou ti vstříc. Je potřeba abys byl spokojený.

Držím palce. Zdravím.

liska5
hodnocení

0x

Přesně tak, jak jsi to napsal. Hlavně si už hledej jiný sport nebo zájmovou činnost, kde budeš mít pohyb. Pak budeš mít další argument, jestliže začneš něco jiného.

tj
hodnocení

0x
Normálně se neboj a řekni jim, že už hrát fotbal nechceš. Budou se tě možná ptát, co bys chtěl dělat jiného a na důvod proč končíš, tak jim řekni, že si to necháš zatím projít hlavou, a že končíš, protože tě to nebaví. Je to snadné. Fotbal není škola. Je to sportovní kroužek. Kdybys chtěl seknout se školou (jako já s vysokou), bylo by to horší.

marak
hodnocení

0x

Tak se zkus trochu vic snazit (a treba doma trenovat, posilovat, behat) neco nepokazit, i pak budes vic oblibenej...

A az te zase priste TRENER nekolegialne pokara ze jsi to zkazil, tak mu rekni: Trenere, nebude teda lepsi, abych presel na jiny sport? Schvalne co on na to :) Budto zklapne anebo ti to odkejve. Podle toho se zaridis... Bud to jeste zkusis (kdyz trener zklapne) anebo to odpiskas (nema smysl tam byt, kdyz by te tam trener nechtel).

Takhle to delej az do doby nez ti trener sam rekne at jdes :) To bude znamenat ze jsi fakt levej a nesnazis se anebo ze je trener vul.

Neboli: Zkus tomu (a sobe) dat jeste sanci. Je jasny ze neco co ti nejde te nebavi. Otazka je, zda se dostatecne snazis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]