Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit volejbalový míč?

Od: lucka* odpovědí: 3 změna:
Krásný den, chtěla bych dceři (15 let) pořídit volejbalový míč. Začala před měsícem chodit hrát volejbal s kamarády a jde na ni vidět, že jí to moc baví. Nejraději bych ji někam přihlásila ale to časově nepůjde. Chtěla bych jí k narozeninám nějaký míč pořídit, aby si mohla sama, nebo se ségrou pinknout i doma. Nevím však vůbec jaký. Netušila jsem že to má nějaké váhy, takže vůbec nevím po čem sáhnout. Také jsem si všimla že je celkem velké cenové rozpětí, tak pokud možno, byla bych ráda aby mne to vyšlo co nejlevněji. Živým holky sama, tak to s penězma není zrovna jednoduché.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud chcete nějaký zančkovější, zde je tréninkový GALA. Pokud chcete nějaký nejlevnější, zajděte do Sportisimo/Sports Direct a tam budou mít nějaké pod 200 Kč. Pokud není profesionál, tak na váze nezáleží. Myslíte ale volejbal, ne beach, že? To je rozdíl, na který byste se měla zaměřit.

asd1
hodnocení

0x
Decathlon, ca za petikilo. Spíš klasický než na Beach.
Gala je dražší a často "jak sutr" že to pri bagru urazi ruce.
Pokud dcera hraje tak ví co mají za míče.

liska5
hodnocení

0x

Prostě ve Sportu a řekněte, že jde o začátečníky. Tak už zároveň i hustilku nebo aspoň tu jehlu, pokud bude třeba přifouknout. U toho ventilku je to napsané /nebo v symbolech/, i v obchodě sdělí, čím se smí hustit a čím ne. To dodržte, abyste si balon nezničili. Tělocvikář by mohl poradit, kde by si mohla zahrát, nebo by zařadil více volejbalu do sportovních her .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]