Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spalovač tuků- kravina nebo to funguje?

Od: alice13 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, před 6 týdny jsem začala držet dietu a hýbat se. Za 5 týdnů jsem zhubla 10,5 kilo, ale poslední týden jsem se zasekla a vůbec to nejde dolů. Neshodila jsem asi gram. Přitom jsem ještě trochu snížila příjem kalorií a přidala pohyb. Napadlo mě začít užívat spalovač tuků, ale nevím jaký a jestli to vůbec pomáhá. Máte nějaké rady?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Jediný funkční spalovač tuků je pec. Žádné zázračné prostředky typu spalovač tuků, 10kg dolů za týden, svaly bez cvičení, mastička na prodloužení penisu o 9cm nebo zvětšení prs o dvě čísla nefungují. Mimochodem těch 10 kg za 5 týdnů je poměrně rychlé, chce to zpomalit. To stopnutí je normální.

chlochydess*
hodnocení

6x

Na vše Vám srozumitelně odpoví výživář Petr Havlíček zde na svém YTB .

Dovíte se tam i to, že žádný spalovač tuků neexistuje a vše je pouze o zvýšení výdeje (což děláš) a snížení příjmu kalorií (o co se taky snažíš) .

Žádná magie ani zázračná pilulka neexistuje. Reklamy snesou vše a prodejce raději dostane pokutu 80 000 za šíření nepravdivého tvrzení/lhaní, ale zároveň na důvěřivých vydělá 800 000, takže je v plusu i navzdory pokutě.

Dovíte se i to, že váha nebude/nemůže klesat napořád a soustavně . Ta stopka existuje tam, kdy dosáhnete své přirozené váhy. Tu má každý jinou.

Máte hezky našlápnuto, takže to chce pouze trpělivost a pravidelnost, žádné podvádění a nové návyky.

hodnocení

3x

Ziadny zazracny pripravok nie je, funguje len to, co bolo nazorne vidiet v koncentraku : malo energie z jedla, tazka praca / pohyb.

Vase tempo chudnutia je nezdravo vysoke, radsej pomaly, ale isto.

hodnocení

2x

Já bych odhadl, že tělo s tvojí myšlenkou donedávna spolupracovalo, ale teď už se začíná bránit.

Takže mu dej čas, aby si na ztracenou hmotnost zvyklo a za pár týdnů třeba budeš moct pokračovat. Třeba to půjde pomaleji, ale půjde to.

Hlavně se snaž si udržet současnou váhu.

Nějaký požírač tuků je pouze reklamní produkt.

mll
hodnocení

2x

Je to blbost. 10,5 kila za 5 týdnů (cca 1,5 kila za týden) je fofr, takže asi bude potřeba vydržet a chvíli počkat. 6 týdnů neni tak dlouhá doba.

Ono nejlepší by bylo otočit nějakým kolečkem někde uvnitř. To mé je nastavené na 100 kilo (spíš tak 95) a ať dělám co dělám, tak si tu váhu držim. Jsem s tím spokojený, už jsem si vyzkoušel, jak vypadá 55 kilo a nerad bych to opakoval, 70 - 80 by asi bylo lepší, ale na to prostě kašlu (jsem spokojený jako nechci říct přímo tlustý (to snad ještě nejsem) než jako rentgenový snímek).

hodnocení

2x

A potřebujete shodit víc než 10,5 kg? Teď jste asi v "rovnováze".

hodnocení

1x

Po celém světe přibývá tlouštíku, proč by jim někdo nenardinoval něco, co funguje?

Takže to nefunguje, jen někdo vydělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]