Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký stojan na cviky s gumou

Od: pepeknamornikk odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřeboval bych nějakou pičovinu, kterou bych obmotal gumu (resistance band), aniž bych to strhl k sobě. Měla by mít alespoň nějakou váhu. Ideálně by to měla být svislá tyč na nějakém podstavci, do kterého by se naplnila voda, nebo tyč na cementu. :D Existuje něco takového? Jestli se tomu nějak říká, tak mi vypadl název. Nemám o co jinak obmotat gumu (u okna bych jednoduše tu kliku zkurvil a nepřijde mi to vůbec jako dobrý nápad, a o dveře taky nemohu, protože je to vytěsněný prostor. (omlouvam se za sprostost)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A můžeš vrtat do zdi? Dala bych tam nějakou smyčku nebo hrazdu/bradla (pro ještě lepší možnosti cvičení). Také můžeš jít ven (street workout hřiště, dětské hřiště, staré věšáky na prádlo, strom, ...). Dávat si do bytu tyč v betonu nebo nějaký stojan, který se bude plnit vodou mi přijde jako dost nepraktické.

Nějaký stojan na cviky s gumou
mordor
hodnocení

Ano, nad tímto jsem uvažoval a budu vrtat do zdi, když nenajdu úplně možný a lepší způsob. Chtěl bych si to libovolně posouvat a také bych si musel koupit čtyři kusy na různé cviky a polohy výšky. I tak děkuji. Nad tím budu asi pravděpodobně uvažovat, protože asi nic neexistuje, co by drželo pevně na povrchu, aniž by se to přivrátilo ke zdi.

runner2
hodnocení

1x
Žebřiny a využiješ je i jinak.
mordor
hodnocení

Ano, nad žebříkem jsem také pomýšlel, ale není to zrovna ta nejlevnější varianta. Když už si pořizujete žebřík, doporučuji zvolit kvalitní dřevo, i když to může být trochu dražší. Kvalitní žebřík bude odolnější a dlouhodobější investicí

runner2
Kdysi jsem objednával něco podobného, boky smrk spárovka, špricle jasan.
fitham.cz/...

hodnocení

0x
Nechce se mi hledat, existují držáky na dveře pro cvičení s gumou.
mordor
hodnocení

Vím, že něco takového existuje, ale uvítal bych nějaké držáky, které by držely pevně na povrchu, aniž bych nemusel vrtat. Bohužel je to spíše nepravděpodobné, a tak budu asi muset bohužel vrtat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]