Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co v Říčkách příští týden, pokud se nebude lyžovat

Od: ddd odpovědí: 5 změna:

Dejte sem prosím tipy, budu tam autem s osmi-letým synem. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x
Coby, chodit na pesi výlety po okolí.
ddd
hodnocení

A tak, to je jasné. Právě, co je tam hezkého v okolí. Jsem z Vysočiny, kdyby se mě někdo ptal na tipy, tak napíšu konkrétní místa či městečka a ne, že mají chodit. To je odpověď jak od prvňáka.

asd1
Máš mapy,zeptáš se na místě na baráku nebo v hospodě. 8 let kluk bude rád za cokoliv a drzkovat taky bude kdekoliv...
ddd
hodnocení

zase.. to je snad jasné. Ale, pokud mi tu někdo normální dá tip na něco pěkného, tak budu vědět.

liska5
hodnocení

1x

Jestli autem, tak máte větší akční radius. Vstoupáte na Potštejn /O něm píše Jirásek v knížce Poklad a dole na startu je dobrá hospoda/, lze i vyjít na sousední zříceninu Litici. Kéž to nebude nahoře zavřené. Zajedete do Letohradu. Tam je obří muzeum řemesel. Tam je všechno. To je na více hodin. Kolem Žamberka jsou bunkry, řopíky, i velká opevnění. Ale asi v zimě budou zavřené. Ve Vamberku Muzeum krajky. I kluci si tam na nějakém stroji vyrobili kousek krajky. Blízko přehrada Pastviny. Z Mladkova je silnička podle st.hranice kolem Čiháku na Zemskou bránu. Tam se ale dostanete i pěšky přímo. Co je zajímavé, je Neratov - poutní místo, obnovený kostel. Jinak v Žamberku je malé technické muzeum, kde je úžasný průvodce. Pro kluky poučné. Ten je ale na zavolání a po domluvě provede třeba jen pár lidí. Na sever zas zámek Opočno a N.Město nad Metují. Já když takhle někam jedu, tak napíši maily nebo zavolám na IC /infocentra /nebo TIC /turistická IC/ v okolí, ať mi dají tipy na to, co mne zajímá. Pokaždé vyhoví. Ptejte se, co je otevřené, aby to nebyly jen tipy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]