Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace na kolo? Autostop?

Od: frantusmaximus odpovědí: 5 změna:
Zdravím, scháním nějakou aplikaci na kolo. Běžně jsou tam dostupné informace o kcal, průměrné rychlosti,...
Ale hlavně scháním aplikaci kde je možné nastavit nějaký automatický stop když klesne rychlost pod nějakou úroveň. Chci se zastavit rozhlédnout, projít atd.
Ten autostop je pro mě zásadní, pokud o žádné takové aplikaci nevíte tak můžete alespoň doporučit nějakou svou oblíbenou, nejlépe v češtině.
Předem všem děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

3x

Tohle zcela běžně umí snad každý cyklistický počítač...

Garmin Edge 530, 540, 830...atd.

amperr
hodnocení

2x

Používám Cycledroid. Teda používal jsem. Vloni ze zdravotních důvodů ani km...*alene*.

play.google.com/...

hodnocení

1x
Mapy.cz, locus a většina trackerů nebo cykloappek tohle umí zcela standartně.

mate59
hodnocení

1x

Používám Stopaře v mapy.cz.

mll
hodnocení

0x

Mám svojí aplikaci. Ale zrovna tohle jsem tam neřešil. Mám ji hlavně na navigaci, když jedu do neznáma (což na kole skoro nedělám, spíš pěšky), abych věděl, kde jsem a kudy se dostanu zpátky.

On je problém, že jak se člověk zastaví, tak GPS se potuluje všude možně, takže by nestačilo sledovat jen rychlost, ale i polohu, a nějak pokročile to zpracovat (neni to nemožné, ale zbytečné; kilometry i čas daleko přesněji počítá tachometr). Takže online to zpracovávat nemusím a potom při offline zpracování si s tím nějak poradím, pokud je potřeba (smažu ustřelené body a podobně).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]