Dobrý den mám problém s tím že jsem brankářem předposledního klubu okresu a chci se dostat do lepšího klubu. Je my 13 let jsem vysoký a podle trenéra nejlepší hráč týmu. Zatím co ostatní z týmu tréninky flákají a sejde se nás třeba jen pět já jsem na hřišti skoro každý den a když né na hřišti tak posiluji doma.Mám kamarády kteří hrají za lepší kluby a diví se že jsem ještě v tomto klubu .Je možné že si to myslím a jsem přemotivovaný ale také to může být i jinak.Naše zápasy končí obvykle že by nedáme ani jeden gól a dostaneme okolo deseti ale já za zápas udělám kolem dvaceti pěti zákroků.Chápu nejsem dokonalý ale chci využít můj potenciál.Naše tréninky vypadají tak že si dáme kolečko kolem hřiště a už jen fotbálek žádné golmanské cvičení,kondice,centry,nahrávky,strategie, prostě nic. Děkuji za radu z pozdravem HONZA
Máš-li 25 zákroků a dostaneš ještě kolem 10 gólů. Znamená to, že na tebe jde okolo 35 střel za zápas. V tomhle věku se hraje celý zápas tuším okolo hodiny hrubého času. Což značí, že ve vašem týmu nefunguje obrana, ani záloha a podle toho, že nedáváte góly ani utok. Protože na tebe jde střela každé ani ne dvě minuty, evidentně tedy nejste schopni udržet míč a mít nějakou mezihru. Zkus své možnosti jinde, ale i brankář, který dostane 10 fíků z 35 střel, a to ještě na malé branky, nemusí v jiných týmech působit jako nějaká zářná vizitka.
To je velmi jednoduché, Honzo. Prostě zajdi s některým z kamarádů na trénink jeho lepšího klubu a zeptej se, jestli si s nimi můžeš zatrénovat, nebo k nim přestoupit, a uvidíš, jestli tě vezmou. Každý trenér tě rád vyzkouší. A ty to takhle můžeš zkusit v několika klubech, ne jen v jednom. A řekni těm trenérům i to, co píšeš o těch vašich nekvalitních trénincích ať vidí, že o těch špatných věcech přemýšlíš. Na druhou stranu, v horším mužstvu si víc zachytáš, to je taky trénink. Tak ti držím palce, ať se ti daří! Hlavně se nenech ničím odradit a znechutit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.