Přátelé, kamarádi. Vůbec jsem to neměl v plánu, ale na zítra jsem neočekávaně dostal lístky na MS do Nového Města a jelikož jsem tam nikdy nebyl, rád bych si nechal poradit od někoho znalého. Když přijedu od Hradce a Pardubic, kde se nechá kulturně zaparkovat a jak moc předem tam být. Moc díky.
Doporučuji parkovat ve Ždáru. V odkazu od Martina Cakla se dozvíte, že čekací doba na svozový autobus může být až 10 minut a pak cca 15 minut do NM. To bych raději 5 minut přidala. Vysadí Vás u nemocnice a pěšky do areálu podle zdatnosti to bude cca 15 minut. Pak podle tribuny počítejte s dalšími 10 - 15 minutami, než si najdete své místo.
Pokud by měl někdo zájem, zejména ze směru od Poličky, mohu nabídnout parkování na své zahradě. Na nádraží ČD je to kousíček, pak jednu stanici vlakem. Vlaky jezdí každou celou hodinu tam i zpět.
Milane, super. Nechal jsem auto ve Žďáru u zimáku, autobus 300 metrů. Jakmile se naplnil už to jelo a za ním čekali další tři. Od nemocnice se to v pohodě došlo. Sice lidí nespočet, ale nikde žádný fronty. U vstupu, u stánků, vše šlo ráz na ráz. Zpátky se čekalo na bus deset minut. Ve Žďáru už by člověk nepoznal, že se někde něco děje. Když to srovnám s letištěm v Hradci, když tam býval CIAF, nebe a dudy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.