Dobrý den, jako recese asi dobrý fór a neškodné (SPZ by neměla být v hledáčku policie například jako ukradená). Zdravím! doplněno 15.01.24 22:49: stro - uveďte, zda je to SPZ z auta nebo motocyklu a kde/jak na kole má být umístěna. Odpovíte? doplněno 19.01.24 11:58: stro - díky za Váš zdvořilý nezájem .
Pane bene, to je těžké, přijde jen jednou, položí skoro hloupou otázku, již nepřijde, je tu poprvé? osobně takové značím za trolly, páč jen naklade a odejde.
To já viděl kolo s volantem, velká zrcátka z náklaďáku, malý přívěs s baterkou, aby uživil světla a rádio na kole. Až si značku dáte na vozidlo, tak dejte foto.
Na šířku se Vám ohne, budou tam hrany, takže na plastovou podložku OK.
Nejen SPZ, ale můžete jezdit i s buřinkou a přehrávat píseň od Jiřího Schelingera - Švihák lázeňský, jak jsem to viděl loni u Labe v Čelákovicích . Právě teď jsem zjistil, že se jednalo nikoliv o recesi ale o reklamu na stejnojmenný penzion tamtéž.
A jak se říká "na funkci mechanizátora to nebude mít vliv"
Nejspíš to bude každému jedno, ale vzato přísně podle zákona smí být (a zároveň musí) SPZ (RZ) umístěna pouze na vozidle, kterému byla přidělena, což nebude váš případ. Pokud to je stará SPZ bez ochranných prvků, můžete tvrdit, že jste si ji vyrobil, ale to zas by bylo padělání a napodobování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.