Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím, nedaří se mi vejít do nastavení displeje C 18. Dle návodu mačkám 2x rychle za sebou tlačítko "i" a - nic. Co dělám špatně?
Děkuji.
Míla
Děláte to správně,půjde to, chce to jen opravdu 2x po sobě zmáčknout.Zkoušejte,nic víc.Teď,když nejezdíte,držte baterii nabitou na asi 70% a v pokojové teplotě.Bafang je dobrý motor,já jsem spokojený.
Dobrý den,
díky moc, ale stále to nejde. Jedná se o nové kolo, koupené 4.1.2024, prodejce vše dokonale vysvětlil. Zatím jsem se projel jednou, nyní - sníh...
Baterii jsem vyjmul, dobil na 100%. Prodejce ale říkal, že mohu dobíjet i na kole a nechat v garáži - mám tam stálou teplotu cca 12 - 15 stupňů. Tak nevím, proč mi to stále nejde?
Taky se mi stane, že 2x kliknu a změní se jen údaj na displeji.Mačkám rychle 2x po sobě/ cak,cak/ a displej se vyroluje.Mám krátce Crussis a jsem spokojený.Jen zkoušejte.Při zimním skladování baterii nesvědčí plné nabití,až počasí dovolí,jízdou ji nechte na 70% pokud nehodláte jezdit i v zimě.Chce to jen grif.
Už to funguje... Vynuloval jsem počítadlo (jak jsem se dočetl, celkový stav km nejde, což je skvělé). Změnil jsem hodiny (čas), jenž se rozhodil, že jsem měl vyjmutou baterku... Jsem velice spokojený, zatím tedy najeto 14 km, ale víc nešlo... V zimě fakt jezdit nehodlám.
Díky ještě jednou a mějte se moc hezky.
Míla (62)
Aha. Tak to jsem nevěděl, prodejce neřekl... Ale myslím, že jsem četl v návodu, ale asi se to neuchová navždy? Nebo ano? V tom případě mi prodejce špatně seřídil hodiny (čas se lišil o zhruba třičtvrti hodiny...
Hlavně, že je zatím vše OK.
Míla
Jé, jé... Tak to mě napadlo nejdřív a přesně na toto video jsem se na YouTube podíval... Ještě dřív, než jste poradil. Ale moc to nepomohlo, jelikož jsem vše dělal správně, akorát to prostě nešlo, no...? Mačkal jsem i pod různými úhly, atd. ...
Hlavně, že už je to OK.
Míla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.