Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace na pocitani kliku/sedu lehu pomoci kamery mobilu?

Od: petnon odpovědí: 5 změna:

Zdravim, muzete mi prosim doporucit nejakou aplikaci, ktera dokaze pomoci priblizovani tela k fotoaparatu/kamere mobilu sama pocitat pocet udelanych kliku/sedu lehu? Cim jednodussi, tim lepsi, jde mi opravdu jenom o automaticke pocitani a zachovani zaznamu, zadne trenery, vyzvy, srovnani s jinymi nepotrebuji. Zkousel jsem na kliky Push ups counter and timer, ale tam mi to samo nepocita, prestoze by to umet melo... Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Stačí do GP dát vyhledat aplikaci pro počítání kliků a vrátí mi to třeba tuto:
play.google.com/...
Ale vetšinou si každý musí vyzkoušet, co vyhovuje jemu.

lmgify
hodnocení

0x

Ty si neumíš nastavit v mobilu odpočítání minuty, pak počítat svoje opakování (pravděpodobně ne více než asi 50) a nakonec si to číslo napsat do tabulkového procesoru ("Excelu") k těm hodnotám z předchozích dní? Pak si jednou za čas z naměřených hodnot necháš vykreslit graf.

petnon
hodnocení

Ach jo... Umim, ale aplikace v mobilu by mi prisla lepsi. A ty neumis chapat pomerne jednoduchy psany text, ze mi odpovidas neco uplne jineho, nez na co jsem se ptal?

lmgify

Ty budeš úplně ztracenej, až budeš potřebovat udělat něco, na co není "appka" nebo když nebudeš mít u sebe mobil.

petnon
A ty uz jsi ztracenej ted v realnem svete, tak si to vynahrazujes za klavesnici. A uz neotravuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]