Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Help je mi 14 a miluju tanec ale jsem neohebna

Od: emma odpovědí: 12 změna:
Ahoj je mi 14 a mam 185 cm a vazim 80kg. Myluji tanec predevsim balet a soucasny tanec. Delala jsem spoustu sportu u kteryvh nemusim byt moc ohebna(nejsem moc ohebna). Ale balet a soucasny tanec opravdu miluji. Mysliye ze je moznost ze by se mi povedlo to delat nebo je to blbost. Kdyz tak mi napiste jakemu jinemu sportu se mam venovat nebo existuje neco podobneho pricem nemusis byt moc ohebny a hraje se to na jevysti?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

7x

Myluji Vasi cestinu! Na jevysti s ni jiste sklidite vetsi uspech, nez s tancem.

hodnocení

3x

Když miluješ tanec, tak tanči.

Pokud jsi neohebná, tak asi nebudeš světová špička v tanci (ono jich ani tak moc není), ale to by snad hrálo roli, pokud bys tančila jen kvůli soutěžení, nikoli proto, že tančíš ráda.

Dobře tančit se dá pokud nejsi plně ochrnutá, nebo v sádře od hlavy po paty.

Navíc tanec zlepšuje ohebnost.

-------------------------

Mě bude 60, ohebný nejsem, tanec mě nebaví a stejně mi to nebrání tančit. A prý tančím docela přijatelně ...

hasaz

No tak to dejte dohromady, bude sranda. Pak jsem dejte odkaz. Děkuji...

Naučte se číst!

Proč bychom to dávali dohromady, když jasně píšu, že mě tanec nebaví? *zed*

Umývat nádobí mě třeba taky nebaví, ale nebudu jíst ze špinavého, tak ho umyju a umyju ho tak, že bude čisté ...

ladinac123
hodnocení

1x

To musis byt hezká holka, tak akorát. Když budeš cvičit tak ze ,,zohebníš"

hodnocení

1x

Co to znamená neohebná? Neumíš provaz a rozštěp? Když začneš intenzivně trénovat, tak to za pár měsíců zvládneš nebo se alespoň rapidně zlepšíš.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, dejte se na břišní/orientální tance - to může dělat i urostlá boubelka. Zdravím!
doplněno 25.09.23 19:20: emma - máte pravdu. Až mně bude zase někdy 14 a budu mít takové míry a váhy, tak to bude v pořádku. Ale o tom orientálním tanci uvažujte, není tam ani omezení věkové. Jo a v té češtině se zkuste zlepšit.
emma
hodnocení

Co prosim ja jsem hubena kolik vazite vy a kolik merite ja na svoji vysku vazim o pet kilo min!
id
Stůj trochu nohama na zemi. Ty jsi viděla 80 kg neohebnou baletku? Já tedy ne, to by byl zážitek na zbytek života.
Se svou výškou proč nehraješ košíkovou? Ve 14 je stejně pozdě začínat.

185/80... to bych tu hubenost chtěl vidět. Ségra má 186/70 a je hubená.

fram
hodnocení

0x

Břišní tanec, sólový určitě, tančí se v dlouhých sukních - pro vysokou postavu jako stvořené: m.lightinthebox.com/...

imix-beauty.cz/...

Ale přijde mi vhodný spíš pro usedlejší osoby - původní určení je jakási příprava na mateřství.

Ve věku 14 let a s kondicí z jiných sportů se ale nejlépe tančí aerobic, sportovní tanec , kde se "ohebnosti"naučí, - svižný a se soutěžemi. Nemusí se tančit ladně, spíš tvrdě na výkon.

hodnocení

0x

Na ohebnost je potřeba trénovat. Samo od sebe to nevznikne. A pokud chceš tančit, tak jdi tančit. Ona se i ta ohebnost časem zlepší. A že je pozdě začínat ve 14, jak tu někdo hloupě plácal - pozdě není nikdy. Na vrcholový sport to asi nebude, ale začít se dá kdykoliv. Jsou pochopitelně i vrcholoví sportovci, co začínali později, i později než ve 14, ale ti se většinou věnovali jinému sportu a pouze přešli jinam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]