Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřeba kalorií na orbitreku

Od: conconi® odpovědí: 4 změna:

Nevíte prosím někdo jaká je asi spotřeba kalorií, když šlapu na 6 stupeň po "rovině" rychlostí 16km/hodinu? V kalorických tabulkách uvádí skoro 300 kalorií, což mi přijde jako nesmysl a na tom orbitreku to ukazuje 76kalorií a to mi přijde zase málo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Stupeň 6 je nicneříkající údaj a neznáme ani fyzické parametry cvičence. Jakákoliv cifra je tedy vaření z vody.Tím jsou ostatně i ty údaje na displeji orbitreku.
hodnocení

Je to 6. úroveň z 16 a mám na 168cm 78kg. Nevím jestli to hraje nějakou roli, ale je mi 58.

hodnocení

0x

76 kalorií za jakou dobu? Pokud za hodinu, tak je to nesmysl, to musí být víc. Docela slušný odhad dostanete, když si pořídíte chytré hodinky.

sasa*

To je ono chce něco vědět a nedá základ - za jaký čas? Jedu motorkou 60km/h kolik jsem odjel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]