Nejste přihlášen/a.
Měl bych takový dotaz, chci si pořídit čtyřkolku, s SPZ, stačí mi na ni papíry sk. B? nebo musí být A? Jaké máte zkušenosti se čtyřkolkama? je to hodně poruchové? jaký typ byste dopručili do kopcovitého terénu pro osobu vážící 55 -60 kg , Díky
Zdravím...Takže k první otázce, stačí pouze řidičák na auto tedy skupiny "B"...
Dále k otázce jestli jsou poruchové...Tak jedna čtyřkolka vám může jenom ležet v garáži a být non-stop rozebraná a s druhou můžete jezdit 2 roky bez jediné poruchy...A nejde ani tak o dobrý a špatný kus, ale o značku!
Čínské čtyřkolky jsou poruchové hodně, jsou ale dost levné...Potom přichází v úvahu thaiwan, který už je na tom s poruchovostí lépe a má dokonce i nějaké značky na vysoké úrovni (Kymco) ale cena je už vyšší, a pak super značky jako jsou YAMAYHA, SUZUKI a spol a to je špica, ale třeba taková pracovní SUZUKI čtyřkolka vás vyjde kolem 200tis korun
Dále zvažte na co chcete čtyřkolku používat, jestli jen na projížďky, tak stačí sportovní, pokud s ní chcete i pracovat (vozit dřevo na vlečce, odhrňovat sníh a podobně) tak pak pracovní, ale jsou drahší...
Jinak 50-60kg, žádná váha na čtyřkolku a zvládne ji motor 200-250cm...
Nazdarek, znám pár lidí co si koupili čtyřkolku a pochvíli zjistili, že je to vlastně nebaví. Já sem už na čtyřkolce jezdil a tak sem věděl, že ji chci. Něměl sem moc pěněz, tak sem si pořídil čínskou značku Shineray 250. Jezdila docela dobře i v ťežkém terénu, ale musel jsem si ji upravit. - kvalitní ložiska v kyvce, čepy řízení z auta, rozšiřující podložky sportovní zapalování- Bez těchto ůprav to jede taky, ale nedá se s tím blbnout v terénu. Teď už šetřím na značkovou. Takže rada zní : pokud víš , že tě to bude bavit a máš peníze,kup si značkovou. Pokud moc peněz nemáš, kup si čínskou, ale moc si nezablbněš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.