Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reakce trenérů na odchod z volejballu

Od: vnova odpovědí: 4 změna:
Ahoj, je mi 13 a volejball dělám už od 9 let. Po té době už mě to nebaví a chtěl bych skončit a věnovat se jiným věcem. Myslím že mamka to pochopí ale bojím se reakce trenérů. Přecejenom to už dělám 4 roky a nevím jak se takový odchod řeší nejradši bych zničeho nic zmizel bezestopy a na treninky nechodil ale nevím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, nebude to nic nemožného - nejdříve se na tom ukončení sportování dohodnete doma s mamkou a ona už to v tom klubu ukončí (a přestane klubu platit). Zdravím!

bejky
hodnocení

0x
Přestaneš platit příspěvky, přestaneš chodit, hotovo. Časem si tě škrtnou. V podstatě to nemusíš ani nikomu hlásit. Těm lidem je úplně jedno, jestli jim tam přestane chodit nějaký 13 letý, přinejlepším průměrný, ale spíše podprůměrný hráč. Nějaký fenomenální talent zjevně nejsi, když chceš skončit. Smlouvu nemáš, takže nic extra k řešení.

freak
hodnocení

0x
Ahoj, polož sám sobě otázky: proč mě to nebaví? Proč chci skončit? Ublížím tím někomu? No a odpověz si na ně. Dělej vše co chceš dělat. Nemusíš se nikomu zavděčit. Ale zároveň,nezahazuj něco jen tak bez rozmyslu.. Pokud budeš dal dělat něco, co Tě nebaví, půjde to poznat. A to v tom, jak se budeš cítit ale i ve tvých výkonech. Hlavně si nedělej z ničeho hlavu, život, už je tak dost stresující, i bez toho. Btw :pokud jde o mě, dělala jsem toho spoustu a dlouho. Často jsem si říkala, že skončím (neskončila). Ale pro mě to byla vždy jen období. Dnes už vím, že to bylo správné a je nejlepší se rozhodnout podle sebe a svých pocitů. Nenech se nikým do něčeho tlačit. Ať se daří. Přeji jen to nejlepší F.

hodnocení

0x
Jen posera uťíká z boje a schovává se
Nejdřív to oznam rodíčúm a poté zajdi za trenérem a řekní že končíš že už tě to nebaví a nebudeš už chodit na tréning
Náká ta reakce ze strany trenéra jistě bude ale nic čeho by ses měl bát nikdo ti hlavu neutrhne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]