Dobry den, je mi 35 let a chci se zacit ucit na skateboardu, jsem uplny zacatecnik. Zatim se umim trosku rozjed, ale jak to jede rychleji prkno se rozkmita, a brzdeni mi taky moc nejde. Zkousel jsem i Ollie a nejak jsem vyskocil na miste s prknem do vzduchu ale technicky to nebylo vubec dobre, nevim jestli ae to vubec naucim, tu spravnou techniku a nacasovani. Je to asi hodne tezke se natom naucit ze a taky kdyz uz jsem starsi. Stal jsem na tom asi zatim tak hodinu. Chci se casem naucit nejake ty zakladni triky. Prijde mi i ze v dnesni dobe ani skateboard uz tak nefrci.
Dobrý den, díky za info. Já Vám fandím a kdyby jste měl nějaký dotaz, tak se zde klidně zeptejte a někdo to snad bude vědět. Zdravím! doplněno 11.09.23 16:19: Fuj a oprava - kdyby jste ne, ale kdybyste.
Taky mi přijde, že už nefrčí, tyhle módní vlny vždycky přijdou a pak je vystřídá zase něco jiného ...
Na youtube jsem pokusně zadal skateboard beginner a vyběhlo toho na mě spousta ...
(Na skatetu jsem řádíval před takovými 40 lety, to youtube ještě nebyl .. ale když něco potřebuju rychle okoukat, tak youtube docela často pomůže - různé rozebírání a opravy počítačů, notebooků, soustružení, sváření, broušení, ... většinou o tom někdo něco natočil a úplné začátky to usnadní velmi)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.