Ahoj! Potřebovala bych poradit ohledně toho jak napsat trenerce, ze chci skončit s fotbalem. Fotbal hraju už asi třičtvrtě roku a baví me to, ale nejde mi to jako ostatním, protože ho nehraju, tak dlouho. Pokaždé před každým zápasem,tréninkem proste čímkoli se stresuji, abych něco neudělala spatne. Samozřejmě nechci skončit jenom kvůli tomuhle. Také mám svého vlastního kone, kterého máme u babicky na zahradě. Do teď se o nej starala babicka, ale teď už je starší a už to moc nezvládá a já tam teď budu muset jezdit. Poté premyslime, ze by jsme ho ustavili v nějaké staji, ale to bych tam musela taky jezdit, každý den bez ohledu na tréninky a zápasy.
A co misto psaní zajit na tréning a říct jí do očí : Nezlobte se ale toto je múj poslední tréning končím už fotbal dělat nechci mám jiné přednější povinosti a zájmy
davkac
Bezejmenne co neumeji naformulovat vetu, maji fobii rikat neco do oci,to radeji pokoutne na mobilu A nejspis uz ani na dalsi trening jit nechce. Ale co na to rodice jestli je nezletila?
bezejmena
Omlouvám se za chyby . A rodiče jsou s tím v pohodě.
Řekneš ji to normálně jako tady. Nejde ti to,stresuje tě to, musela bys mnohem víc trénovat a to nemůžeš, protoze máš koně kterému se chceš věnovat. Tak jsi se rozhodla s fotbalem skončit.
Klidně beze strachu řekni o svém stresu jako tady a také se můžeš zmínit o péči o koně, že to vše by si už nezvládala. Nemusíš se bát její reakce, vlastně sama píšeš, že i trochu zaostáváš za ostatními, tak by ukončení nemusel být problém. Lépe by bylo takovou věc říci trenérce osobně, než ji to psát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.