Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr dětské koloběžky

Od: tm odpovědí: 11 změna:
Rád bych dítěti 5,5 roku koupil koloběžku. Ideálně do 1700, max 2000 Kč. Bude pro kluka i holku, takže ne růžovou. Nafukovaci kola asi ne. Bude lepší s ruční brzdou? Poradíte nějaké zkušenosti, aby se to hned nerozpadlo, typ atd...? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Vy sám byste chtěl jezdit na koloběžce s plnými pneumatikami?

makak
06.08.23 21:40
hodnocení

2x
Decathlon

id
hodnocení

0x
V tomto věku děti jezdí už dobře na kole. Pokud kolo má, tak to je jiná.
tm
hodnocení

Kolo má, ale měli jsme pujcenou kolobezku a dcera porad otravuje, ze by chtěla k narozeninám i koloběžku. Připadá mi to jako dobrý dárek. Jednak nevím, co koupit a zdědil by ji ještě syn, kterému jsou 2.

hodnocení

0x
Dobrý večer, pro takto staré dítko bych volila koloběžku s nafukovacími koly. A větší velikost kol. Ať je to pohodlné. Dva tisíce jsou celkem nízká částka, ale dá se vybrat. Například koloběžka Quick Sara. Prostě něco na tenhle způsob:
Výběr dětské koloběžky
tm
hodnocení

K těm 2000 jsme došel tak, že dcera má tu obyc koloběžku s pevnymi koly a tak nějak jsem dedukoval, ze koupím tu stejnou
Když chcete koupit tu stejnou, a ne lepší, tak proč se ptáte? ;)
Aha, tak se musíte zeptat kde ji koupili, nebo hledat jí podobnou. Koloběžky s pevnými koly se shání dobře, mají je v Decathlonu, ve Sportisimu i v Martesu. Já dostala jako malá právě podobnou koloběžku,jako jsem přidávala foto do příspěvku. Koloběžka s nafukovacími koly měla tu výhodu, že jsem na ní mohla bez problému jezdit kdekoliv a pohodlně. Mám ji ještě doma, používala jsem ji dost dlouho i když mi už byla krátká řidítka. Asi před deseti lety mi muž prodloužila řidítka a funguje do teď. Ale musím se přiznat, že kolo utíká a ještě jsem ho nevymenila.
Koloběžka z fotky je dobrá max na torturu v rámci fyzického trestu. Má nášlap vysoký až do nebes.
Ano, píšu, že obrázek je ilustrační, aby tazatel věděl, jaký styl koloběžky mám na mysli . Yedoo koloběžky jsou nesrovnatelně lepší, ale také mimo cenový rozsah tazatele. Sama jezdím na koloběžce hodně, mám samozřejmě s nižším nášlapem. Ale dítě nepotřebuje koloběžku na trénink, nebude na ní jezdit deset kilometrů. Nevím jak vysoký nášlap má moje původní koloběžka z dětství, nemám ji momentálně po ruce. Ale byla prostě na jízdu mnohem pohodlnější,než dnešní běžně dostupné s malými nenafukovacími kolečky. A řiditelnost byla také lepší. Dítě nechce koukat na každou dírku v silnici nebo na každý klacík a kličkovat mezi tím na poslední chvíli. Naše holka jezdila na té staré koloběžce po mě, neměla s tím nejmenších problémy. K desátým narozeninám jsme ji koupili elektrokoloběžku, klasickou,za deset tisíc, s většími nenafukovacími koly. Na rovné silnice na sídlišti je to použitelné, ale bydlíme v lese, vede k nám kamenitá cesta. Často si bere velkou starou koloběžku i nyní. Prý ji je pohodlnější. Tož názor dítěte a moje zkušenosti.

hodnocení

0x
Pokud chcete s pevnymi inline koly, decathhlon apod. Občas bývá i v lidlu za dobrou cenu. Koloběžce z fotky rádce výše se vyhněte. Jsou to nekvalitní šunty s nízkou nosností, strašně vysoký nášlap snižující příjemný požitek z koloběhu na úroveň tortury. Stejně vypadajících koloběžek je na trhu hodně,ale jsou obrovské rozdíly v kvalitě. Yedoo je ok, různé ty marketové značky radši oželte, některé jsou vyloženě nebezpečné. Jinak na kolobce se naučte střídat nohy, ujedete bez problému mnohem dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]