Dobrý den byl jsem nešťastně zamilovany a chtěl bych zhubnout a nabrat nějaké svaly. Nejsem obézní ale trochu tučný jsem. Přes leto hodně běhám mám rád sport ale jsem mlsný a porad říkám mamce ať mi sladkosti nekupuje, ale ona že jednu denně můžu ale u mě to nikdy nezůstane u jedné a ona si to nenechá vysvětlit. Nevíte co s tím
Máti to do tebe cpe násilím? Když se jí nakoupené sladkosti budou hromadit a ty si je nevezmeš, tak je přestane kupovat.
Chyba je v tobě a jen v tobě .
doplněno 30.07.23 22:15:
Foto mučírny Loket
alex00
A proč by to měla být čistě jeho vina? Říká že je mlsný, takže logicky ty sladkosti rád mlsá. Souhlasím, kdyby si je nebral, a začali se hromadit, nejspíš by je přestala kupovat a je po problému. Jenže si musíš uvědomit, že né každý má tak silnou vůli aby odolal kupě sladkostí. Je to stejné jako postavit pivo před vyléčeným alkoholikem, nebo mávat s cigaretou před bývalým kuřákem apod. prostě to dráždí, někdo to snese a někdo tomu prostě podlehne.
Já být na tvém místě ještě bych jí zkusil domluvit(trošku asertivněji) že ty sladkosti nechceš, ať je už nekupuje a možná trochu nastínit i proč. Pokud i tak jí to nedá, zvolil bych agresivnější přístup a vyhazoval to. Každopádně tohle bych si nechal jako poslední možnost. Jinak gumídkova možnost taky není k zahození, jen to chce pevnou vůli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.