Do novej retaze ked zasuniete subleru, ukaze 132mm, opotrebovana 133mm. Da sa kupit specialny vylisok z plechu, ktory tam bud zapadne = opotrebovane alebo nie = ok.
Raději mu řekněme, že to je mezi jedenácti články. Znám lidi, co řetěz neměnili padesát let..a tam by ty hodnoty mohl naměřit třeba na osmi článcích a pak by ho to zmátlo
Je řetěz a řetěz. Shimano nový má běžně 132,4 takže oproti KMC už je v polovině životnosti. KMC tedy běžně 132-132,2 nový. Měním při 132,8. Nedávno jsem koupil Číňana gold a ten měl rovných 133 Alík peníze vrátil. Chtěl jsem ho zkusit, protože jednou jsem objednal taky zlatý, měl rovných 132 a vydržel na silničce neskutečných 15500km a to jsem ho sundaval při 132,7.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.