Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozteč članku řetězu

Od: coviha® odpovědí: 10 změna:

jaký rozměr ma nový a vytahaný řetěz

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Do novej retaze ked zasuniete subleru, ukaze 132mm, opotrebovana 133mm. Da sa kupit specialny vylisok z plechu, ktory tam bud zapadne = opotrebovane alebo nie = ok.

Raději mu řekněme, že to je mezi jedenácti články.
Znám lidi, co řetěz neměnili padesát let..a tam by ty hodnoty mohl naměřit třeba na osmi článcích a pak by ho to zmátlo:)

zaseja
hodnocení

0x

Jakýho řetězu, je jich hodně typů

Typů je hodně, ale rozteč je jen jedna co si pamatuji.
zaseja

Podle tebe má řetěz motorky stejnou rozteč, jako na kolo?

Tady si vyber

google.cz/...

tyma.cz/...

Jsme v rubrice sport-cyklistika..
Snad jste si všiml.

zaseja
hodnocení

0x

Vyber si

tyma.cz/...

hodnocení

to viš že na kolo

ttt
Rozteč řetězu na kolo je půl palce.
bike.bikegremlin.com/...

hodnocení

0x
Je řetěz a řetěz. Shimano nový má běžně 132,4 takže oproti KMC už je v polovině životnosti. KMC tedy běžně 132-132,2 nový. Měním při 132,8. Nedávno jsem koupil Číňana gold a ten měl rovných 133 :) Alík peníze vrátil. Chtěl jsem ho zkusit, protože jednou jsem objednal taky zlatý, měl rovných 132 a vydržel na silničce neskutečných 15500km a to jsem ho sundaval při 132,7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]