Zdravím, manžel začal cvičit doma na zahradě,zvedá cca okolo 70 kg a chce, ať mu koupím protein. Příchuť jahoda, čokoláda a nebo vanilka. Poradíte, který mám koupit? Hlavně, ať je i chuťově dobrý a nejde z něj cítit tak ta chemie. Poměr cena - kvalita a větší množství. Díky moc Aneta
To není jen o příchuti, hlavně to složení, kaseinový izolát, syrovátkový koncentrát a tak, je v tom nějaký rozdíl. Ještě čím je to slazený. Mě třeba chutnají od ladylab kromě kokosu to je jak voňavka do auta.
Optimum nutrition je super...mají ho i v Decathlonu. V každé posilce nalévají Scitec nutrition 100% whey... Chutný je ten čokooříškovej. Já mám rád ultimate nutrition ISO sensation - hrozně rychle rozpustnej. Nutrenda bych třeba nekoupil, to už spíš Prom-in
když vidím "čerstvost " vajec, tak bych to neriskoval, to už radši vajíčka naměkko
Z jedné krabičky vajec je jedna polovina docela čerstvých, druhá polovina když rozklepneš,tak bílek jak voda.
asi to míchaj daj polovinu starých a polovinu čerstvých
liska5
Syrová vejce NÉ! Nejen kvůli salmonele, ale syrový bílek obshuje antivitamín Avidin, který blokuje vstřebávání Biotinu neboli vitamínu H. Jeho nedostatek brzdí růst dětí a zpomaluje hojení opařenin a popálenin, kde je biotinu hodně potřeba. Jinak je onen biotin řazen mezi B vitamíny a nachází se v droždí, játrech, houbách, hrachu, čokoládě, květáku.
liska5
Syrový bílek né! Nejen kvůli salmonele, ale žeobsahuje antivitamín avidin, který blokuje vstřebávání biotinu.
Chuťově dobrý a nejde cítit chemie?... Tak to něco na pečínku, podle chuti čuník, kuře, telecí..., nebo klidně i ryba. Větší množství zavakuovat a do mrazáku
Mmch. neni to legrace ale naprosto vážně Šumáky lepší nechat bobulářům, cvičit je lepší na sílu obratnost rychlost než jen čistě objem.
jp
No jo, dneska chce být každej trouba frajer a mít velký svaly, tak do sebe cpou všelijaký srágory. Já si o tom myslím své.
To záleží na tom, jak "vážně" to bere. Jinak v LIDLu mají celou proteinovou řadu, tak třeba mu to zachutná. Máme v rodině jednoho správníka, který maká ve fitku a i toto baští.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.