Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zvolit protein?

Od: tanetka9 odpovědí: 15 změna:
Zdravím, manžel začal cvičit doma na zahradě,zvedá cca okolo 70 kg a chce, ať mu koupím protein. Příchuť jahoda, čokoláda a nebo vanilka. Poradíte, který mám koupit? Hlavně, ať je i chuťově dobrý a nejde z něj cítit tak ta chemie. Poměr cena - kvalita a větší množství.
Díky moc
Aneta

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

4x
A pít ho bude sám nebo ho budeš krmit? Proč si nevybere sám?
liska5

Třeba to má jako dárek. A o dárcích se tu lidi často radí.

jaj*
hodnocení

0x
To není jen o příchuti, hlavně to složení, kaseinový izolát, syrovátkový koncentrát a tak, je v tom nějaký rozdíl. Ještě čím je to slazený. Mě třeba chutnají od ladylab kromě kokosu to je jak voňavka do auta.

dylin
hodnocení

0x
Optimum nutrition je super...mají ho i v Decathlonu. V každé posilce nalévají Scitec nutrition 100% whey... Chutný je ten čokooříškovej. Já mám rád ultimate nutrition ISO sensation - hrozně rychle rozpustnej. Nutrenda bych třeba nekoupil, to už spíš Prom-in

liska5
hodnocení

0x

Jinak pro Vás, protein je bílkovina a tělu ji dodáte z masa,ryb, vajec, luštěnin, sýrů,

hodnocení

0x
Tak mu udělej na zahradě pořádný biftek a zapít to může syrovými vejci. Žádná chemie, vše přírodní.

když vidím "čerstvost " vajec, tak bych to neriskoval, to už radši vajíčka naměkko *palec*

Z jedné krabičky vajec je jedna polovina docela čerstvých, druhá polovina když rozklepneš,tak bílek jak voda.

asi to míchaj daj polovinu starých a polovinu čerstvých

liska5

Syrová vejce NÉ! Nejen kvůli salmonele, ale syrový bílek obshuje antivitamín Avidin, který blokuje vstřebávání Biotinu neboli vitamínu H. Jeho nedostatek brzdí růst dětí a zpomaluje hojení opařenin a popálenin, kde je biotinu hodně potřeba. Jinak je onen biotin řazen mezi B vitamíny a nachází se v droždí, játrech, houbách, hrachu, čokoládě, květáku.

liska5

Syrový bílek né! Nejen kvůli salmonele, ale že obsahuje antivitamín avidin, který blokuje vstřebávání biotinu.

asd1
hodnocení

0x

Chuťově dobrý a nejde cítit chemie?... Tak to něco na pečínku, podle chuti čuník, kuře, telecí..., nebo klidně i ryba. Větší množství zavakuovat a do mrazáku *smich*

Mmch. neni to legrace ale naprosto vážně ;) Šumáky lepší nechat bobulářům, cvičit je lepší na sílu obratnost rychlost než jen čistě objem.

jp

No jo, dneska chce být každej trouba frajer a mít velký svaly, tak do sebe cpou všelijaký srágory. Já si o tom myslím své.

riva
hodnocení

0x

To záleží na tom, jak "vážně" to bere. Jinak v LIDLu mají celou proteinovou řadu, tak třeba mu to zachutná. Máme v rodině jednoho správníka, který maká ve fitku a i toto baští.

hodnocení

0x

Bez příchuti (třeba hrachový) a dát do smoothie makeru s jahodami / banánem + kakaovým práškem.

hodnocení

0x
Už asi přestal cvičit:))

hodnocení

0x

Ve zkratce řečeno - zde určo najdete, co hledáte svetfitness.cz/... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]