Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bench Press nebo normální činky?

Od: elbarto* odpovědí: 2 změna:

Čau lidi chtěl bych začít trochu posilovat abych něco udělal s těma párátkama co jim říkám ruky a měl aspoň trochu "valchu". U kámoše jsem zkoušel zdvihnout 15kg činku, to nebyl problém ale pomáhal jsem si zádama a to bych neměl, tak jsem přemýšlel že bych si k vánocům koupil Bench Press ( cs.wikipedia.org/... ten by mě totiž nedovolil si zádama pomáhat. Co je podle vás lepší normální činky nebo Bench? moc díky

doplněno 24.10.10 14:47:

Omlouvám se že jsem to dal do Hokeje, nebyl to úmysl ale překlep

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

666karel
hodnocení

0x

To se pleteš koukni sem:

ani trošku ji ta tyčka nepřinutila zvládnout ten cvik technicky správně...ty záda jsi měl asi prohnutý protože to na tebe bylo asi moc těžký...jako tady na Katku :) ...kup si lavičku a jednoručky, něco jako tady tyto: http://www.hsport.cz/p930-select-tech-2-x-24-kg-prikladaci-cinka.php (jsou i těžší) ... a dodržuj správnou techniku...když si spočteš kolik bys dal za tyčku a kotouče tak se nedoplatíš, u tohoto si budeš moct měnit váhu bez potřeby dalších kotoučů rychle a zároveň střídat cviky...na domácí cvičení je to podle mě lepší než velká činka.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

lepší bude permanentka do nějakého solidního fitka,zkušenější cvičenci poradí, a když to člověka přestane bavit, nebude lavička překážet ve sklepě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]