Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suplementace po stagnaci

Od: nick* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, jsem 30ti letý naturální cvičenec, posiluji celé tělo už nějakých těch pár let. Vyzkoušel jsem většinu možných suplementů, teď užívám omegy 3, multivatím od Reflexu, creatin, citrulin malát, protein. Samozřejmě po dlouhé době mého tréninku se dostavila stagnace. Svalová hmota už prostě nepřibývá, ale jsem si vědom toho, že jednou to muselo přijít, obzvlášť u naturála o dost dříve. Moja otázka zní.. má smysl užívat dále creatin a citrulin, když už se stejně neposouvám dále, pomineme-li oddálení únavy díky kreatinu? Jaký má vůbec smysl že mi creatin zvýší sílu a citrulin roztáhne cévy a dostane tak do svalů více živin, když už se dostavila stagnace a stejně už se v ničem nezlepším? Užívání multivitamínu a omega 3 je doplnění látek které ve stravě chybí, protein je zase výživa pro svaly, abych neztrácel svalovou hmotu, to my smysl dává. Ale creatin a citrulin? Děkuju moc za vaše názory.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

0x

tady není ronnie poradna...dej si dva měsíce totální pauzu , odpočívej jezdi rekračně na kole plavej rekrečně jez normálně a jdi také do hospody., přestan se cpát chemií...na podzim začni s cvičením znova, vše půjde nahoru

hodnocení

0x

Neporadím ohledně suplementů, ale zkoušel jste nějak zásadně změnit trénink kvůli stagnaci? Přidáváte váhu, opakování, zkoušíte nějaké maximálky, challenge, nové a nové cviky, pauzu a nahrazení třeba kardiem?

hodnocení

0x
Jak už tu bylo psáno přede mnou, změnil bych kompletně trénink, zkusil třeba nějaké nové techniky, prostě nějaký nový šok pro tělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]