Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Univerzální plavecké brýle

Od: kocourovec* odpovědí: 3 změna:

Chtěla bych se zeptat, jestli universální plavecké brýle jsou dobré. Chtěla bych je koupit jako dárek, proto se ptám. Na stránkách jsem našla jen 2 druhy, jenže tam byly jedny, které stály tolik peněz, co doprava a ty druhé byly zase dost drahé. Nemáte, prosím Vás, nějaké zkušenosti? Je to na plavání známého 2x týdně. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolphin*
hodnocení

0x

Osobně bych si raději pujčila brýle přímo od známého, vyzkoušela a potom koupila stejné. Minule jsem si zkoušela brýle přímo na prodejně a přesto mi do nich v bazéně pak tekla voda

kocourovec*
hodnocení

No, mně právě z shopu chlap řekl, že čím víc brýlí si plavec zkusí, tím najde ty pravé...To je asi pravda.

rekreplavec
hodnocení

0x

Bohužel je třeba vyzkoušet je v bazénu - do některých teče do jiných ne, po hodině tlačí atd. Já sám jsem vyzkoušel asi 10 různých kousků než jsem našel použitelné. A u každého to je jinak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]