Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fitness - permanentka nebo multisportka

Od: veronikas odpovědí: 3 změna:
Ahojte, chci začít chodit do posilovny, 5 let cvičím doma, máme menší domácí posilovnu, ovšem se stěhuji pryč, tudíž budu chodit do veřejného fitness centra…doteď jsem nechodila, protože mi to přišlo zbytečné, když jsme měli poměrně slušně vybavenou doma. Jsem extrovert, takže mi nebude vadit ten skok, že tam najednou nebudu sama, bude to příjemná změna si myslím.
Každopádně v nové práci mám jako zaměstnanecký benefit možnost mít multisport kartu, známá mi říkala, že se to vyplatí více, než si kupovat neustále permanentku, je to pravda? Nebo to vychází nastejno? Případně, permanentku si mám zakoupit pak při příchodu do fitka nebo až při odchodu? Jelikož je ve městě jen 5 posiloven a líbí se mi jen 1 (zbylé jsou moc staré, mám ráda modernější vybavení), tak plánuji případnou permanentku koupit hned :) roční tam vychází na nějakých 8-9tis
Děkuji za každou odpověď :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Často mívají první vstup zdarma, popřípadě majitel permanentky mívá možnost vzít zdarma jednou měsíčně někoho s sebou. Vhodné je si koupit permanentku třeba na měsíc a když to bude vyhovovat, pak zvýhodněnou na rok.

pravoslavv
hodnocení

0x

Multisportka přímo z práce - cca 500-600kč

Multisportka pokud jste pod někým ( je možnost si na sebe napsat jednoho člověka ) 1 200,-

Permice v basic fitku - 800 - 1000kč

Permice v nějakém více komerčním fitku - 1500kč

Bavíme se o měsíčních částkách.

Rozhodně bych šel do Multisportky, jelikož je možnost čerpat 1věc každý den .. takže můžete 4x týdně do fitka a o víkendu si v klidečku zajít někam na bazén :)

hodnocení

0x

Multisportka vyjde výhodněji + můžete i někam jinam. Za multisportku Vám budou strhávat cca 630 Kč (přesnou cenu si zjistěte třeba od kolegyně) a ve fitku píšete, že to stojí 666-750 Kč. Na stránkách fitka zjistíte, jestli máte třeba první vstup zdarma. Pokud ano, tak můžete pernamentku koupit až po odchodu. Pokud ne, tak samozřejmě musíte zaplatit před vstupem - mít už pernamentku koupenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]