Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení jógy doma

Od: zivavoda odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
chtěla bych začít cvičit doma jógu. Párkrát jsem byla na lekcích jógy, ale to mně tolik nezaujalo. Hledám nějaké jednoduché sestavy - (například ranní, večerní, na bolet zad,kundaliny,úplňková...). Nějakou jednoduchou soustavu jako je například 5 Tibeťanů. Něco co mi ráno zabere 20-30 minut a budu si ty cviky pamatovat. Čím míň cviků tím lépe. A taky bych se později i něco ráda o jednotlivých pozicích naučila abych si cvičení mohla nastavovat přesně podle sebe a věděla proč co a kdy dělat. Takže jestli by jste mi doporučili nějaké yt videa nebo knihy. Prosím neodkazuje mě na dlouhá yt videa - tohle cvičení mi vůbec nevyhovuje. Taky mne zajímá jakou hudbu doporučujete při cvičení jógy a jestli je ta hudba volně dostupná nebo jak si volite hudbu k sestavám...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, zadejte si do yt název toho cviku, co chcete, v angličtině dostanete víc výsledků. Jednotlivé cviky budou možná lepší než nějaké jednoduché sestavy. Vytvořte si sestavy sama. Pokud se budete koukat na nějaké dlouhá videa, inspirujte se jednotlivými cviky. Začněte pomalu - první dny třeba 20-30 minut opakujte pouze dva cviky, dokud Vám nebude připadat, že je docela zvládáte, pak přidejte třetí, zase dokud si ho neosvojíte, postupně přidávejte... Až budete mít tolik cviků, že s nimi zaberete víc jak 20-30 minut, začněte si formovat více sestav, jako první krok třeba vždycky jeden cvik jeden den vynechejte, časem budete mít dvě ucelené sestavy nebo si to kombinujte nějak systematicky. Následně přidávejte další cviky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]