Dobrý den chtěla jsem se zeptal zda bych mohla začít hrát házenou v 16 letech. Dříve jsem hrála ale pred 2 roky jsem musela odstoupit kvůli zranění. To se vsak už vyřešilo a tak jsem začala sportovat sama. Rada bych se ale k házené vrátila, protože mě baví. Jen nevím jestli už není pozdě, i když vim ze jsem ji hrala rada, bojím se, ze bych zaostávala za ostatními holkami, které stale hrají. Zatím jsem se ještě neptala nikde v klubu, protože nevím zdali by mne vzali. Dříve jsem hrala v Mostě ale taky nevím jestli bych chtěla hrát za most, protože na kolektiv nemám moc dobré vzpomínky a tak bych se radši zaměřila na jiná města v okolí. Proto bych chtěla vědět zdali už není pozdě
Proč ne, zkusíš uvidíš... Pozor změna klubu nemusí být až tak jednoduchá, původní za tebe může chtít prachy za přestup a nový klub pokud to nedá tak se přestup nekoná.. Pak leda změnit sport nebo hrát rekreačně, ovšem u házený moc možností asi nebude..
Tak to určitě zkus. V Mostě jsem taky hrála házenou, ale před 60 lety! Ještě si pamatuji nějaké hráčky, to už jsou babičky. Udělej si přehled okolních obcí, kde hrajou dorostenky házenou. Z internetu, možná i z tisku a nebo od tělocvikáře. Zaměř se na dopravu, kde je víc spojů /hlavně zpátečních/ např.do Bíliny, Jirkova nebo Litvínova, možná Teplic, Chomutova... U větších měst zvaž vzdálenost hřiště od nádraží. Někde jsou to dlouhé kilometry.. Najdi si kontakt na netu /fcb/ a napiš, že jsi ročník 2007 a máš zájem zkusit opět hrát po dvouleté přestávce zaviněné zraněním, jestli bys mohla s nimi trénovat. Nebo tam rovnou zajeď, to je jednodušší. Každý den na takových hřištích někdo trénuje a dá ti kontakt na toho, kdo dívky vede nebo aspoň, kdy tam holky tvé kategorie trénují. Zkusíš si. Nevěřím, že by Tě odmítli. Je to věk, kdy hodně dívek končí, jde někam dál na školu, nebo už má prostě jiné zájmy. Zapoj do hledání rodiče. Držím palce!
Ahoj, hele vůbec se toho neboj, jsi mladá zkus to, všeobecně pokud jsi sportovně nadaná půjde ti časem každý sport. Důležité je aby tě to bavilo, pozdě rozhodně není, pokud to bereš jako koníček. Jasně holky co to hraju 10 let budou mít navrch, ale všechno se dá dohnat a především jde o zábavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.