Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dedoles - sportovní podprsenky

Od: dedo* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenost s podprsenkami od D/...? Píšou bez výztuže, budou tedy vidět bradavky? Na těch modelkách vidět nejsou, stejně tak na jakýkoliv jiných fotkách hadrových podprsenek. Jak to? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobrý večer, ano, pokud jsou sportovní podprsenky bez výstuže, tak bradavky vidět budou. Nebo- nebudou vidět bradavky, ale budou se tam rýsovat. U všech bez výstuže, co mám, vidět jsou. Pokud použijete přelepky na bradavky, pak vidět nejsou. Zřejmě to takto řeší i při focení.
dedo*
hodnocení

Děkuji, ale pak jsou zase vidět ty přelepky.

Nejsou vidět úplně, když koupíte ty slabounké. Jen když se někdo zadívá. A když byste měla tričko přes to, tak nejsou vidět vůbec. Prostě bradavky máme všichni, neřešte to tolik. Nemějte v hlavě, že všichni ve fitku budou upírat pohledy pouze na Vaše bradavky. Jinak se prodávají sportovní podprsenky se slabou výstužkou a tam bradavky vidět nejsou vůbec. Na komfort nošení tyto výstužky nemají vliv.

transsexual
hodnocení

0x
A kdo to asi má vědět tady? Některé mají větší bradavky, jiné jak z puberty jako by jim nevyrostly. Tvé problémy bych opravdu chtěla mít. Navíc pokud ve městě nebudeš chodit jen v podprsence ale budeš nosit tričko aspoň, tak nikdo to nevidí že máš tvrdé bradavky a neboj nikoho to ani zajímat nebude ;)
slon

Tak to se pleteš. Mě to zajímá.

hodnocení

0x

A to vadí, když se rýsují přes textil bradavky? Jako prostý chlap to kvituji s povděkem, líbí se mi to... samozřejmě u hezkých žen, pokud bych měl vidět náznak bradavek pod gumou u tepláků, tak to fakt nechci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]