Nejste přihlášen/a.
Ahoj, delší dobu mám na Fithamu vyhlédnutý posilovací stroj. fitham.cz/...
Na trhu je cca od roku 2014 a zatím nevypadá, že by v dohledné době vyrobili nějakou omlazenou variantu. Po zkušenostech s levnými stroji jsem rozhodnutý jít do tohoto. Cena je už několik let na 80 tisících. JE to darda, ale za kvalitu se holt platí. (Jedná se o Německý výrobek)
Nicméně teď jsem úplnou náhodou narazil na Německém Amazonu na stejný stroj, ovšem cca o 20 tisíc levněji, což mě zarazilo. amazon.de/...
Nemůže na něm být nějaká závada, že je tak levný? Vrtá mi to hlavou. Fitham nabízí sestrojení zdarma, což přes Amazon nebude, ovšem stroj si v pohodě sestrojím sám, to by nebyl problém. Jako ušetřit skoro 20 litrů je hodně lákavé. Šli byste do toho nebo ne?
Samuraj píše, že má se stroji zkušenosti, nebude to jeho první domácí stroj. Když si někdo určí časy, kdy cvičí doma a přes to vlak nejede, tak to jde snadno a domácí pohodlí je nejlepší.
Zaregistrujete se tady: payback.de/...
Pak použijete kupón na Amazon na sportovní vybavení (že dostanete 8x víc bodů) - přes to půjdete na Amazon. Předpokládám, že to ale musíte v tomto případě platit v eurech.
Benchovat tam nebudu, na to mám lavici, Dřepy dělám zásadně klasickou formou, mrtvolu tam taky dělat nebudu ale ramena, bicáky, trickáky, trapézy apod. na to těch 100kg nevyužiji, takže je to dostatečná zátěž. Jde mi o to, že za těch 5 let začínají být ty tréninky dost někdy dost fádní ( i když je samozřejmě měním) tohle bude prostě hezká změna a navíc si na tom mohou cvičit i děti s manželkou. Ty bazary mě ani nenapadly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.