Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesílení zvuku zadního náboje na kole

Od: david* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám otázku ohledně zadního naboje.

Je možné zesílit zvuk zadního náboje aniž bych musel měnit celý zadní naboj případně čím ho zesílit.

Děkuji za příslušné odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zesílit zvuk?

Něco takového? *smich*

hodnocení

0x

Není to možné zesílit bez výměny.

Teda pokud si dobře domýšlím, že chceš zesílit cvrčka, při jízdě bez šlapání.

Musel bys rozdělat toho cvrčka a vložit tam silnější pružinový drát, který tlačí na praporky vůči ozubení.

Další možnost je koupit si střed a cvrčka od výrobce Campagnolo. Ten jsem slyšel na silničních kolech a ten cvrká hodně hlasitě.

riva
hodnocení

0x

Plastové víčko uchytit na rám aby o něj škrtaly dráty výpletu. To dělali předpuberťáci už před sto lety.

hodnocení

0x

Mám overený odstrižky z plastových kelímkov. Kelímky sme vylovili z kontajnerov pred bytovkami. Pomocou zubov upravili do vhodného tvaru. Následne sme ich hrdlovou časťou sa zahákli za páku torpéda a prevádzkovateľ najhlučnejšieho bicykla vyhráva kápa ulice.

hodnocení

0x
Tak přes slušný mikrofon a kvalitní zesilovač s výkonnými reprosoustavami by to jistě šlo.
Ale kdo by si takové nahrávky kupoval mi není jasné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]