Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sbírka známek

Od: dabel® odpovědí: 5 změna:
Dostalo se mi ruky toto minialbum známek
Je to z roku 1980 z letních olympijských her v Moskvě
Je to tam i přímo v tom roce zakoupeno mím otcem co tam tehdy byl na zájezdu
A mé by zajímalo zda to má ňákou sběratelskou hodnotu či ne na netu se mi nák nedaří o tom nic najít
Dékuji za reakce

Sbírka známek

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Všechno má svou hodnotu a dá se prodat. Ovšem za toto si asi barák nekoupíte ;)

Nicméně rada - já jsem před lety prodal sbírku známek po tátovi, bylo toho dost,,ale cena nebyla nijak závratná . Zkuste tedy oslovit Filatelii Stošek, s nimi mám dobrou zkušenost

filatelie-stosek.cz/...

hodnocení

Tohodle se zbavovat nechci jen mi zajimala případna cena

Jasně, můžete si to nechat i jen nacenit. Kdo jiný než filatelie by měl znát hodnotu známek. Jenže - nevím, kolik je uvnitř známek, ale relativně nové sovětské známky nebudou asi žádná vzácnost - aby to nacenění nepřevážilo hodnotu známek

hodnocení

Uvidim mam toho vic znamky odznaky samolepky sirek a naky telefoní karty
Peníze mi nák netíží tak to asi uložim a jednou daruju vše vnoučkovi až vyroste
Dik za odkaz *palec*

Telefonních karet mám taky hafo, ty zase kdysi sbírala má máma. Dneska však už prý nemají hodnotu, vyhodit to nemám srdce, tak je to v krabici *smich*

BTW - zrovna nedávno jsem se dceři snažil vysvětlit, na co ty karty byly dobrý. Dost těžké vysvětlování, protože už prakticky i u nás vyhubili telefonní budky. Ostatně - chvíli trvalo, než jsem jí dokázal předvést, jak se používal rotační číselník na telefonu. Jo - je holt nová doba *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]