Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít sportovat

Od: jos odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
nedávno mi bylo 13 let a ještě jsem nezačala se sportem, ale není to tak, že bych se celý den flákala na gauči.
Jsem klavíristka, takže by se mi hodil spíše nějaký časově nenáročnější rekreační sport, přičemž jediné sporty, ve kterých nejsem úplné poleno, jsou míčové nebo běh na krátké vzdálenosti.
Pomohli byste mi prosím s výběrem nějakého vhodného sportu?
Děkuji Jos
PS:Prosím, neodsuzuje mě ani mé rodiče, že jsem se nedala na dráhu sportovce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud netrpíš nadváhou, pak běh je ideální. Není to finančně neúnosný sport, ani časově náročný. Začni postupně zvyšovat četnost i vzdálenost a ono to půjde.
Ano, ze začátku to bude trochu "bolet", ale po prvních 100-200km to bude již jen lepší a lepší.

asd1
hodnocení

3x
Atletika,plavání... neco v okoli,oddíl nebo kroužek při škole..
Micovy hry typu volejbal ne,to s klavírem moc dohromady nejde.

hodnocení

2x

Až budeš mít čas a chuť, jeď se projet na kole, příště na bruslích, jindy si jdi třeba s kamarády zaházet na koš, třeba máte v okolí nějaký kroužek na aerobic, někdy se jdi proběhnout, jestli máte v okolí hřiště na street workout, tak vyzkoušej kalisteniku, něco Tě pak samo chytne.

mraf
hodnocení

0x

Já to vidím míčkově na pingpong. Dá se hrát na rozloženém stole i doma v pokoji. A ještě lépe skoky na trampolíně, máte-li poblíž třeba Sokol...Není to těžký sport, nemusíte dělat trojná salta s půlvrutem...A pak basketbal, tam se přemýšlí...na odreagování ke klavíru.

liska5
hodnocení

0x

Asi nejspíš tanec, aerobik, vytrvalostní běh, plavání, kolo, i ten fotbal, či závodní chůze nebo turistika. Zjisti si veškeré možnosti ve svém okolí. Ptej se spolužaček, učitele Tv,, jaké jsou blízko oddíly, kroužky. Basket volejbal a házená ne, tam jsou často pochroumané prsty.,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]