Ahoj mám důležitou otázku Vloni jsme s tátou koupili snowboard to je ok, ale zjistili jsme, že bota se tam vejde, ale nejde zapnout přední vázání - špička. Všechny ostatní ano. Je to velký problém? Může se mi něco stát? Rodiče se kvůli tomu hádají, protože táta nechce koupit nový snowboard. Ani jeden z nich nejezdí na snowboardu. Prosím odpovězte co nejdříve.
Boty se kupují se snowboardem v jeden den, musí se to vyzkoušet, případně vzít současné z domova. Pak by se vám toto nestalo / resp. otci. Boty bývají ve špičce různě vysoké dle podrážky a celkové stavbě boty a snowboardy mají různě dlouhé přesky. Je mi líto, ale buďto vyměnit (pokud jste koupili nedávno a prodejce vyjde vstříc), nebo nový snowboard. Chybama se člověk učí. Tohle by mě třeba nenapadlo kupovat jedno bez druhého. Asi jako lyže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.