Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testo plast Testosteron

Od: kevcv odpovědí: 5 změna:
Ahoj, chtěl bych se zeptat je mi 27let a chtěl bych si objednat testoplast (testosteron ) na cvičení, pro dosažení lepších výsledků nejde mi o objem ale výkon zvedám váhy jako holka (50kg na bench je můj strop jen mě zajímá jestli my to spíše neuškodí pokud bych měl testosteronu moc , děkuji za odpověď popřípadě jestli mi někdo doporučí nějaký jiný suplement děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

devils
hodnocení

0x
Myslím že ti pro začátek bude bohatě stačit citrulin s kreatinem.
devils
Testoplast je podle mě blbost.

hodnocení

0x
Poradte sa s lekarom, nie je to dobry napad.

arnoldkorba
hodnocení

0x
Ahoj testoplast není testosteron ale vitamíny které nepotřebuješ. Testosteron je toto viz fotka. Na AS (Anabolické steroidy) se vykašli a raději se začni zajímat o svou stravu,hydrataci, trénink a hlavně regeneraci, můžeš do sebe cpát hromady steroidů ale poškodí to tvé tělo a pozor steroidy ti neulehčí práci se steroidy musíš být důslednější v jídelníčku a tréninku než bez nich (ať ti to aspoň něco přinese protože samo to neroste ani s ani bez AS) zaraď vejce na snídani, maso,ryby, mléko,tvaroh, zeleninu a ovoce nic víc nepotřebuješ! Mléko ani mléčné produkty neškodí, škodí pouze alergie nebo velmi časté ignorování jídelníčku a svých hodnot a velmi často lidé volí až moc velké porce (vždy a všeho) hubnout se jim nechce (i když tvrdí že ano) a tloustnou . Neužívat žádné doplňky na zvýšení či doplnění testosteronu. Tribulus se užívá jen a pouze po ukončení steroidové kůry k DOPOMOCI nastartování přirozené tvorby hormonů bez injekční dopomoci ale i tzv pct (post cycle therapy) se neobejde bez AS.
Testo plast Testosteron
kevcv
hodnocení

Děkuji za radu :) toho jsem se bál aby mi to spíše zdravotně neškodilo , mléčné výrobky vůbec nesmím mam intoleranci na mléko , jeste jednou dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]