Dobrý den, měla bych dotaz, při ohnutí mě bolí nějaká kost v zápěstí, nemám to oteklé, nic. Byla jsem na snowboardu a jak jsem se to učila tak jsem furt padala a schytávalo to hlavně zápěstí. Po týdnu jsem byla jezdit zase a o to jedno zápěstí jsem se nemohla ani zapřít, i při jiných činnostech se zápěstím mě to bolí. Dneska v noci jsem s ním nějak otočila a ta bolest mě vzbudila. Myslíte, že to přejde? Neměli jste to tak taky někdy?
A pomůže ti něco, když napíšu, že mě zlomené zápěstí z kola taky neopuchlo? Akorát jsem v ruce neměl sílu.
-> RTG = jistota
doplněno 19.02.23 18:09:
Právě že nebolelo ani za pohybu. Ale je fakt, že když fialová začíná u kolenou a končí nad spodními žebry, tak se to blbě vyhodnocuje...
andyy
No tohle mi nepomohlo, spíš naopak Ale tak to tě asi bolelo pořád, ne jenom při ohnutí, ne? Jako asi je RTG jistota, ale asi počkám jestli to nepřejde.
andyy
Tak když tě ani nebolelo, jak jsi to zjistil? :D A jak se to lecilo?
No, na první křižovatce mi začlo bejt divný, že zabírám co to jde a kýžený efekt brždění se nedostavuje. Tak jsem skončil na RTG. S léčením nebudu zabíhat do podrobností. Léčilo se to operativně. Ocelová dlaha + pár šroubů. U tebe to tak dramatický nebude, ale nějaká malá kůstka to odskákat mohla.
andyy
Tak to nezavidim, snad uz je to v pohode. Kazdopadne dekuju, ja pockam, jestli to nepdejde a kdyztak s tim nekam zajdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.