Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který e-shop s obuví?

Od: soles47 odpovědí: 5 změna:

Kdo poradí e-shop s pánskými vycházkovými teniskami 44 , aby ovšem měly krytou nejen špičku, ale i nárt (ať tam nefučí) a hlavně měly klenbu, prostě ne jako plochá noha... je nemožné takový model najít! Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý večer,já si vůbec neumím představit,co myslíte tím krytým nártem. Já boty s klenbou nenosím, ale zbytek rodiny ano. Většinou se jedná o boty zn. Bugatti. Některé klenbu mají (mírnější) a jiné ne,u nás doma to řeší vložením ortopedické vložky. Maminka jich má několik, dle druhů bot. Přemýšlel jste nad touto variantou? Měl byste větší výběr... Vím že to není odpověď na Vaši otázku,ale toto mě napadlo jako první.

michal*
18.02.23 21:45
hodnocení

0x

bata

hodnocení

0x

Raději v tom případě obejděte normální obchody. Klenba se dá upravit speciálníma vložkama.

A pokud eshop - tak pozor abyste nedopadl jako přítelkyně: V listopadu v jednom českém eshopu "zakoupila" zimní boty které nutně potřebovala protože se jí staré rozpadly. Ale to netušila, že číňani teprve připravují suroviny pro výrobu jejich botů. Poslední informace před týdnem, že má vyplnit jakýsi dotazník pro celnici. Takže na příští zimu snad boty dostane.

jenn

ja bych rekla, ze v eshopech je vetsi sance, ze sezenete vetsi cislo obuvi

to sice ano, ale taky je šance čekat na boty několik měsíců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]