Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou betélnou tašku?

Od: jm odpovědí: 8 změna:
Syn za poslední rok zničil dvě tašky, před tím likvidoval systematicky cokoliv koupeného... Kupoval jsem tašky do tisícovky.
Krosnu nosit nechce.
Musí tam vlézt oblečení na týden a nějaké jídlo.. poslední tašku s kolečky jsem koupil v Lidlu... 68 litrů byl dostatečně velký.
Máte prosím doporučení na nějakou podobnou, samozřejmě dražší, ale hlavně pevnou a odolnou?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, nejdříve důrazně poučte syna, jak se má chovat ke svým věcem (není normální, aby vše takto rychle likvidoval) a potom mu kupte pevný (ale radeji ne skorepinovy, aby ho hned nerozstipal) kufr na kolečkách (dělají se tři velikosti, tak si vyberete). Nejlepší by bylo, aby si na ten kufr synek připlatil ze svého (začal by si vážit věci). Zdravím!
doplněno 14.02.23 11:04:

Viz odkaz jsem kupoval já a byl jsem spokojen. Ten kufr (až si ho vyberete a koupíte) má vysouvací/zasouvací kovové madlo, ale může se nosit za ucha i jako taška (na výšku i na šířku).

kufryplus.cz/...

@Bene, díky za odkaz a osobní zkušenost.

To další s dovolením přehlédnu - ono to není až tak jednoduché, jak se napíše. Přeci jen jsou naše děti generačně trochu jinde. A nedá se až tak úplně porovnávat jablka s hruškami (resp. děti i dnešní nemusí být všechny stejné). To zničení může být důsledek něčeho jiného, o čem psát nebudu...

Podobný kufr s kolečky vydržel také jen pár cest, než se kolečka rozpadla - prostě městské cesty nejsou příznivé pro tyto tašky a tahat takový "kufr" polovinu cesty v ruce není příjemné...

ben®

jm nebo snad jmlc=? - ano, jsem z generace, která nosila těžký kufr i těžkou tašku jenom v ruce (na střídačku, levá, pravá). Přežil jsem to a výrobek to vydržel. Pokud se u vás doma ve výchově syna ke vztahu k věcem nestala chyba, ale chyba je na straně výrobců tašek a kufrů (potažmo koleček), tak se Vám omlouvám. Ono se u toho musí i trochu myslet - kde je rovná plocha, tam jedu na kolečkách. Kde jsou kostky, tak poponesu (nebudu si ničit svou věc).

JJ, na mobilu nemám přístupová heslo a nechce se mi to řešit... - tak občas píšu jako JM. Mimo jednoho kolegu, který to bral celkem osobně, to zatím nikomu nevadilo.

Já také nosil těžké tašky a občas mám problém akceptovat některé situace či řešit je dle názoru expertů, lékařů,...

Nicméně - co říkáte na ten odkaz níže?

hodnocení

1x

ohledně těch koleček - tyto bych viděl jako lepší... 24mx.cz/...

jde mi ale právě o ty osobní zkušenosti

doplněno 14.02.23 16:53:

Ale jak se dívám na recenze obchodu (zahraniční, bez CZ kontaktů), úspěch v nákupu je tak 50/50. Taška pěkná, asi pevná, ale ta nejistota - to asi radši koupím jinde.

doplněno 14.02.23 17:12:

ono by asi stačilo i něco jako sportisimo.cz/...

- jen to bude zase další test na půl roku - zdá se mi to strašně lehké, tenké... hadrové :(

ben®

jmlc - no, jestli to kluk využije (je to vysoké 85 cm), tak to vypadá hezky i odolně, s dobrou cenou a má to tam i dobré hodnocení. A je tam i video.

no právě - jsem to hledal a připadne mi, že to může být odolné - zvláště ty zipy se mu velmi brzy rozjely a nebo přímo rozervaly.. a ta kolečka jsou větší, odolná - tak by mohl i po Brně :D

id
hodnocení

1x
Chce nechce, kupte krosnu. Budeli remcat, tak ať si koupi z peněz z brigády třeba 10 igelitek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]