Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jedeme se školou na lyže. Jsem začátečník a dostal jsem radu, ať si půjčím krátké lyže.
Čím kratší lyže, tím to budu mít snadnější, ale chtěl bych se zeptat na to, jestli si mám půjčit opravdu krátké lyže, třeba vysoké asi tak po prsa, nebo ještě o trochu kratší. Nebo by se mi na nich lyžovalo špatně?
Nejde mi o rychlost, prostě bych se na lyžích nechtěl trápit, proto se ptám na krátké.
Děkuju.
Ondra
Ještě bych doplnil, že je mi 13 let a jsem vysoký 176 cm a vážím 51 kg.
Já jen jestli to, že jsem vysoký (ale dost hubený) neovlivňuje to, že mi doporučujete nebrat si příliš krátké lyže, ale bojím jestli se mi s nimi bude dobře zatáčet (abych měl dost síly na zatočení).
Všem děkuju za odpovědi.
tak ony existují určité doporučené tabulky a v půjčovně právě budou mít jasnou představu, co na jakou postavu (váha a výška) má být podle stupně úrovně lyžaře...
tyto jsou na mazlení se sjezdovkou :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.