Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po trhání osmíček lyžování

Od: koneja® odpovědí: 7 změna:

Ahojte,

Chtěl jsem se zeptat jestli mohu 5 dnů po trhání osmíček ( dvou osmiček) už lyžovat?

Vím, že dva týdny nesmím sportovat, ale jestli 5 dnů po trhání osmíček je OK jít na 3 dny lyžovat?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A máte dojem, že lyžování není sport?

hodnocení

1x

Záleží, jak se bude ta rána vyvíjet. Můžete být za dva dny OK, můžete v tom mít zánět a strávit 14 dní v horečkách a s antibiotikama. A to se Vám na lyže chtít nebude.

liska5
hodnocení

1x

Na na cyklocestě po Slovensku se mi šíleně rozbolela osmička. Druhý den ráno parta počkala, než mi ji v Topolčanech vytrhli. Pak jsem sedla na kolo a pokračovalo se dál, jen cestou jsem dvakrát vyžebrala v hopodě kus ledu na chlazení... A dobrý! Jako dva týdny nesportovat, to bych tenkrát nevydržela. Je to asi taková ochranná lhůta pro případ komplikací, proto Vám tady lyžování asi nikdo neschválí.

hodnocení

0x
A čemu to vadí? Já půl hodiny po vytrhnuti osmičky už seděl na kole a dával si svých 150...
liska5

Štíre, právě jsem totéž popsala...*placni*

Jojo, krev odteče do svalů a nemá co krvácet ani bolet:) člověk ani neví, že mu chybí zub.

kataka
hodnocení

0x

Když se budete cítit v pohodě, tak není problém. Asi jen pozor na dostání těla do velkých tepů, aby třeba rána nezačala trochu krvácat...to podle mě ale na sjezdovkách nehrozí. Osobně jezdím na běžkách a tam to bylo cítit, takže u nich bych počkala. Dejte pozor akorát na studený vzduch a vítr do úst...první dny to může ofoknout a nastydnout, pátý den už v klidu, jen to nemusí být pocitově příjemný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]