Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
Chtěl jsem se zeptat jestli mohu 5 dnů po trhání osmíček ( dvou osmiček) už lyžovat?
Vím, že dva týdny nesmím sportovat, ale jestli 5 dnů po trhání osmíček je OK jít na 3 dny lyžovat?
Děkuji
Na na cyklocestě po Slovensku se mi šíleně rozbolela osmička. Druhý den ráno parta počkala, než mi ji v Topolčanech vytrhli. Pak jsem sedla na kolo a pokračovalo se dál, jen cestou jsem dvakrát vyžebrala v hopodě kus ledu na chlazení... A dobrý! Jako dva týdny nesportovat, to bych tenkrát nevydržela. Je to asi taková ochranná lhůta pro případ komplikací, proto Vám tady lyžování asi nikdo neschválí.
Když se budete cítit v pohodě, tak není problém. Asi jen pozor na dostání těla do velkých tepů, aby třeba rána nezačala trochu krvácat...to podle mě ale na sjezdovkách nehrozí. Osobně jezdím na běžkách a tam to bylo cítit, takže u nich bych počkala. Dejte pozor akorát na studený vzduch a vítr do úst...první dny to může ofoknout a nastydnout, pátý den už v klidu, jen to nemusí být pocitově příjemný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.