Vyplati se koupit pas? Nerada na pasech beham, zato v posilovne na nem vydrzim chodit treba hodinu. Premyslim nad tim, ze bych si ho poridila domu, myslite, ze se vyplati? Za kolik tak, jaky, aby byl aspon trochu kvalitno?
Tazatelka píše pouze o posilovně, a že nerada běhá. O problémech s koleny ani slovo. To se můžeme pak "domýšlet" opravdu všemožných kombinací a komplikací.
verona
Problemy s koleny nemam. Ale kdyz jsem na pasu, tak ten cas muzu vyuzit treba na vyrizovani emailu.
Přiznám se, že vůbec nerozumím tomu, že si někdo běžecký pás domů koupí. Běhat se dá v každém počasí, v zimě i v létě. Od lidí, kteří si něco podobného pořídili vím, že to pro ně měla být motivace, že se sebou konečně začnou něco dělat. Výsledek byl drahý věšák na hadry někde v rohu v garáži. Já mám běh spojený s pohybem venku, s čerstvým vzduchem, s tím, že vypadnu z domu i z práce, vyběhnout na kopec, urazit nějakou porci kilometrů, běžet s někým.. nic z toho mi běhátko nemůže dát. Ač běhám několik desítek let a dříve závodně tak mě vůbec nenapadá k čemu by mi taková věc byla. Včera jsem běžel 25km ve sněhu v horách. Ten pocit bych na běhátku nikdy nezažil.
Teď znovu a pozorně čtu Váš dotaz, kde píšete, že na tom vydržíte chodit hodinu v posilovně. Tak tomu nerozumím už vůbec, proč se nejdete projít ven?
Inu, nechce jít ven, protože chce na pásu vyřizovat maily... Výborná inspirace, přemýšlím že si domů koupím cyklotrenažér, k tomu držák na PC na řidítka a budu tréninku kreslit. Ovšem dle toho pak bude vypadat jak ten trénink, tak ta práce. Asi je jiná doba a už tomu nerozumíme.
To je poněkud rozdíl. Chůze je zcela přirozený pohyb a není nutné se na ní nijak extra soustředit, když jdete v bezpečném prostředí. Takže nevidím nic špatného na tom, dělat něco navíc při chůzi.
Když chceš při klusu na pásu číst maily, pak je lepší rotoped, tam to tak nedrncá. Šlapat se dá bez držení, je stabilní.. A taky se z něj dobře sleduje televize. Jinak může sloužit jako věšák a v důchodu se na něj vrátíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.