Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se zapsal do kurzu tenisu, ale nevím, za jak dlouho se naučím to hrát, sledoval jsem ho, a dost mě to zaujalo. Rád bych šel trénovat, s tím, že kdyby mě to chytlo, a dost mě to bavilo, za jak dlouho bych se dostal na turnaje, co za něco stojí? Tam musí být nějaká kvalifikace, abych mohl cestovat po světě, a účastnit se třeba Australian Open, US Open a dalších soutěží. To se musím první kvalifikovat, nebo tam můžu jít hned přes divokou kartu? Jen chci upozornit, že jsem člověk, co něžije žádným sociálním životem. Je jím a chodím na brigády a spím. Tak to chci udělat přes program a naplánovat si každý den tak, že pár hodin denně, každý týden budu trénovat tenis, i dýl. Za jak dlouho se můžu dostat na vrcholovou úroven? Psal jsem tenisovým expertům, ti se mi vysmály a řekli, že reálná hodnota, vycvičit profíka, je 2 roky v kterémkoliv věku. Co vy?
Tak určitě. Máchat raketou opravdu umí každý.
Ale vyhrát zápas již bude daleko větší problém. Ono není máchání jako máchání.
jn: To je těžké některým lidem vysvětlit. Ale nabízím jim, že je pozvu na kurt a postavím proti dětem ve věku 12 let (o starších ani nemluvím). Dostanou tak "na prdel", že se budou divit. "Děti" 14-15 let už jsou běžně schopni hrát proti dospělým. A pokud někdo začne s tenisem v dospělém věku, už to prakticky do konce života nemá šanci dohnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.