Dobrý den, je mi 15 let a hraji volejbal. Hraju ho teprve 2 roky, ale chci skončit. Za pár měsíců dělám přijímačky… Ještě k tomu ho máme 3 krát týdně a každý víkend zápas. Neříkám, že mi to nebaví, ale chci se prostě učit, je to pro mě důležitý. Akorát zároveň skončit nechci kvůli holkám, který jsou v mém týmu. Trenér mě psychicky vyčerpává a vždycky než jedu na trénink se v pokoji klepu z toho jak se tam bojím. Bojím se mu to říct sama. Nevím co mám dělat. Jsem z toho psychicky vyčerpaná..
No bud mu řekni sama že končíš nebo popros rodiče ad dou stebou Počítam že žádnou smlouvu o tom že tam musíš chodit s klubem nemáš tak jen prostě zajdi za trenérem řekni dneškem končím uz se mnou na další tréninky nepočítejte a hotovo Rodiče přestanou platit příspévky nebo jak se tomu ted říká a je vyřešeno
sarka*
Já se už se snažila několikrát mu to říct, ale vždycky jsem se rozklepala. Mamka říká, že mu to řekne v práci (pracují ve stejné firmě celkem i blízko sebe), ale přijde mi to takový divný, aby to za mě říkala mamka, ale zároveň vím, že to sama nedokážu.
Dobrý den, sport má být zábava, má Vás těšit a nikoliv být důvod k zničení se a strádání. Svěřte se rodičům, že chcete skončit a věnovat se studiu a ať to s trenérem ukončí. Holt, holky si vystačí i bez Vás (přeci vzdělání je důležitější). Zdravím!
doplněno 29.12.22 23:55:
sarka - jestli to nejde říci, tak si to doma v klidu napište a předejte to jako dopis.
doplněno 30.12.22 00:05:
sarka - Vám může být jedno, co si trenér bude myslet. No, a vždyť jste ještě docela malá holka (nic ve zlém) .
sarka*
Děkuju moc! Rodičům jsem se svěřila, mamka mi řekla, že to řekne v pondělí v práci (pracují ve stejné firmě celkem i blízko sebe), ale nevím jestli to není divny, aby si neříkal "panebože to je takový malý dítě, že si to neumí říct sama?" Ale zároveň ja mu to prostě nedokážu jakkoliv sama říct..
Však kdo říká, že musíte končit, hold si dáte chvíli pauzu, holkám řekněte, že se potřebujete učit a že budete ráda, když snima zase budete někdy moct hrát
liska5
Přesně tak. Na čas volejbalu necháš a pak se uvidí. Teď bude na prvním místě škola, abys ji zdárně dokončila a udělala přijímačky...Taková pauza bývá i po úrazu či operaci. Někam Tě osud zažene a jednou možná budeš pokračovat jinde a u jiného trenéra, kde bude líp.
Zdravím. Pokud se sama mamka nabídla, že tuto záležitost vyřídí, buďte ráda. Alespoň se nebudete muset stresovat tím, že to sama nedokážete vyřídit. Nemá smysl chodit někam, kam se chodit bojíte..
Vykašli se na to, co si o Tobě bude trenér myslet - třeba ho v životě už neuvidíš. Je Ti pod 18, tak za Tebe mají zodpovědnost rodiče, proč by za Tebe nemohli mluvit... Hlavně že se těch tréninků zbavíš. Třeba mu to stejně mamka podá tak, že to bude vypadat, jako kdyby ona chtěla, aby ses soustředila teď víc na učení.
Jde o to, jestli chceš skončit kvůli tomu učení, nebo spíše kvůli tomu trenérovi. Tedy když on se k tobě tak nedobre chova a to až tak, že máš z toho ve svém mladounkem veku nervy, tak i když by si mu ty něco řekla, domluvila, tak on to nebude brát vážně. Protože ty se rozklepes strachy a ty podstatne věci mu nebudeš umět podat. Prostě, mine se to ucinkem. Proto to nechej radši na té máme, ta už si vice bude vědět rady. A vlastně píšeš, že ona se s ním i zná, tak to divné vůbec nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.