Nejste přihlášen/a.
Veselé Vánoce.Mám jako dárek světlo na kolo s powerbankou,klaksonem a držákem telefonu.Oficiální název BICYCLE HORN LAMP,zespodu je něco jako tlačítko se šipkou(foto),po jeho zmačknutí se nic neděje.K čemu to je?Návod k tomu není,na outube jsem se to taky nedomákl.
No,už jsem chtěl psát,že je to tak,že máte pravdu,ale ton klaksonu se změní i bez mačkání tohoto tlačítka.Na to stačí podržet déle jen a pouze tlačítko klaksonu,které se káblíkem propojené s tou světlem.Ale na co je to tlačítko na světle(viz. foto),na to jsem nepřišel.Díky za další instrukce.
nebude to mít podobný princip jako klakson? tedy když to svítí a budete to držet třeba měnit intenzitu nebo podobně? nevím, světlo nevlastním jen jsem se poohlížel na netu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.