Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké cviky na hubnutí v dospívání?

Od: tertexia* odpovědí: 4 změna:

Chci zhubnout a hezky vypadat. Jaké znáte opravdu dobré cviky, ale ne supernáročné :)?

Bude mi 14, vážím 53 kg a měřím 160 cm. Chci pravidelně doma cvičit - např. na žíněnce, ale neznám žádné dobré cviky. Chci posilovat bříško a nohy. Nechci ale, aby byly moc náročné a tak akorát na můj věk ;) dík a nepište ty sedy lehy, to prý vůbec není zdravé :)
Doplněna:
Ty sedy lehy nějak ničí páteř, říkala mi to paní, která pracuje v tý rehabilitaci :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No já bych se určitě v prvé řadě zeptala té paní v rehabilitaci, jaké cviky by mi doporučila na můj konkrétní případ. Přece Ti dokázala říci, že "sedy a lehy", to že ne. Tak co teda místo toho? Ptala bych se já ihned, a na místě. A pokud máš doma jen tu žíněnku, tak opravdu nevidím než právě ty "sedy a lehy"... Nechci oponovat odbornici v rehabilitaci, ale já si kdysi dávno právě tímto způsobem "zploštila" bříško. No a vidíš, uběhlo od té doby už mnoho let a nemám kvůli těm cvikům problém s páteří dodnes. Tak já nevím...

iz*
hodnocení

2x

"Jízda na kole", běh, dřepy, jízda na kole, ...

tomas447*
hodnocení

0x

Jasný,naprosto tě chápu.Mít skvělou postavu,ale nechceš se moc namáhat. Takto to vidí hodně lidí,a co třeba místo sedů-lehů zařadit do tréninkového plánu zkracovačky.Panebože holka,internet zvláště v této oblasti nabízí takových rubrik,témat,článků.Ale proč se namáhat i při zjišťování informací,když stačí napsat na poradte.cz,že ano?! *modla*

doplněno 04.11.12 20:46:

Jinými slovy s takovým přístupem jsi zralá na kopačku.

doplněno 04.11.12 20:46:

Jinými slovy s takovým přístupem jsi zralá na kopačku.

doplněno 05.11.12 21:35:

Tak to se ti omlouvám,za moji přehnanou reakci.myslel jsem,že nemáš žádné omezení a proto jsem na tebe tak vyjel.

tertexia*
hodnocení

no dovol? já například nemohu dělat kliky, protože jsem se narodila s vadou ruky a chybí mi levé zápěstí. tak jsem to myslela, nebo nějaké cviky pro gymnastky. Nemusíš si hned myslat, že jsem nejaká líná hledat na netu ;) tam jsem taky hledala. Jinak děkuji za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]