Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem už stará na hraní volejbalu?

Od: nika odpovědí: 5 změna:
Zdravím, v březnu mi bude 18 let a chtěla bych začít hrát volejbal.. myslíte, že je to pozdě? Začalo mě to dost bavit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Stará nejste.

Proč byste si nemohla zajít zahrát volejbal.

Pokud tedy ovšem nemyslíte 1. ligu, to už pak stará jste.

sarka*
hodnocení

2x
Ahoj, je mi 15 let a taky hraji volejbal. Stále toho lituju, protože můj trenér mě psychicky zabíjí, ale bojím se mu říct, že chci skončit. Pokud opravdu chceš, běž do toho, ale věř mi, že si to hodně rozmysly vůči škole, zda to budeš stíhat a zjisti si něco o trenérovi.

hodnocení

1x
Profesionálně ano, rekreačně ne.

beri
hodnocení

1x
Rozhodně hrát začít můžeš. V ženském sportu, zejména v tom, který není až tolik finančně atraktivní (což je snad kromě tenisu skoro všechno), není příliš velká konkurence. Takže to klidně můžeš někam i ještě dotáhnout.

liska5
hodnocení

1x

U nás v pohraničí hrají ženské celky turnaje mezi obcemi a hráčky jsou zhruba od 15 do 55. K takovým byste se mohla klidně.zapojit. Většinou si chodí zahrát po večerech do školních tělocvičen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]