Nejste přihlášen/a.
setkal se někdo s bolavými chodidly při bruslení? Mě vždycky začnou bolet chodidla, a to jak na kolečkových, tak i na zimních bruslích. Po 5 minutách na tom neustojím, někdy se to zlepší po čtvrt hodině a nebolí to tolik, ale obecně mě jakoby trnou nohy.
Zkoušel jsem i gelovou vložku, ale lepší to nebylo. Nemáte někdo nějakou “babskou” radu, aby mě bruslení nebolelo?
0x
Pouze se pamatuji, když jsem si jako dítě moc utáha boty s bruslemi, šíleně mne bolely nohy. Stačilo pak boty povolit a zavázat volněji. Těžko říci, jestli je to váš případ.
0x
Máte v pořádku chodidla?
Já mám třeba ploché nohy a ty mi v bruslích neskutečně trpí. A mužu dělat co chci, pomůže jen když je sundám.
0x
Co máte za brusle? Já kupuju jen K2, které mají měkkou botu, co se vytvaruje podle nohy. Ujedu v nich 20km a nohy nebolí. Jakákoliv sportovní výstroj musí dobře padnout, jinak je sport mučení.
0x
Nevíto o co může jít?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.