Nejste přihlášen/a.
Co teprve torpédo, to neni slyšet vůbec (mimochodem hledat torpédo nebo zadní náboj na internetu, to se dozvíte všecho o válce, ale torpédo nenajdete). Už ani ty blatníky, poté co se mi rozpadly, jsem je vyměnil za plastové. Nezbývá, než zazvonit, aby o mě ostatní účastníci provozu věděli.
S auty problém nemám, jsem zvyklý, že cyklisty ignorujou a až na pár míst se na přednost v jízdě moc nespolehám. (Jsou i řidiči, co si dodnes myslí, že jako auto mají před cyklistou přednost, přestože toto pravidlo bylo zrušené už někdy ve třicátých letech minulého století). Víc mě trápí chodci, kteří koukaji na auta, ale ne na cyklisty a vrhaji se do silnice. Když je vidím, neni problém, můžu zazvonit, nebo zabrzdit nebo obojí, většinou s tím počítám. Horší je, když vylezou zpoza většího auta bez varování. Ale musím přiznat, že se mi taky nedávno povedlo málem skočit pod kolo (a to ze sedla vím, že tohle hrozí), takže od té doby už na toto chování chodců nadávám trochu méně.
Si namontuj tu řehtačku co jsme montovali jako děcka, stačí tvrdší igelit omotat kolem vidle aby štrejchal o dráty
Tak ten původní ořech odmasti nebo naopak pořádně prolej hustým olejem. Určitě to změní zvuk.
Možná rozdrtit a nasypat tam i ten anýz.
Zvuk bude měnit i počet těch práporků po obvodu ořechu.
Jakýkoliv ztičení znamená že praporky budou lepit a nemusí se otevírat naplno = časem olámou hrany rohatky..
Teď nevim jestli je cvrček v kazetě nebo v náboji... Mám silent clutch kde nejsou praporky ale válečková volnoběžka, to je úplně tichý..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.