Nejste přihlášen/a.
Při kontrole RS jsem nebyl přitomen u prutu asi 30m - neměl jsem záběr , RS mi dala zapis- nepřitomen u prutu,tak aby mohl s nimi bezprodlení manipulovat - mysli se tim, při záběru? ( řekl jsem mam elek. pipak připoslech na dalku - RS neni v zapsan v rybárském řadu) držíme se Ryb. řadu - byla odpověd.
Neměl jsem zaběr, čili s prutama nemanipuluji a měl jsem připoslech na dalku ( jini z RS neměli 7 měs. žádnou přípomínku, nebo mi zatahali za vlasec a řekli, mate připoslech je to v pořadku. jini spi v bívakach a taky s nimi ihned nemanupuluji,ale berou, že maji připoslech.
Lovim už 40 let, ale s přistupem také krajské RS jsem se nesetkal, na vyjadření jiných členu RS - je to o lidech .
Dá se nejak branit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.